sayang sayangkuuu :)

Monday, April 2, 2012

JANTAN KAKI KIKIS ??

Assalammualaikum. hye korang, lama kita tak borak isu serius kan ? okay, now aku dah cuti so boleh la update blog selalu. blog ni pon dah lama menyepi kan. kesian dia. okay, now lets start with our topic - JANTAN KAKI KIKIS.

okay, mengikut kefahaman aku, jantan kaki kikis ni jantan yang suka mengikis duit perempuan. kiranya dia amik kesempatan kat perempuan tuu. aku taknak reka cerita, just nak share cerita benar. harap dapat jadikan tauladan.

korang nak tahu tak, ada la 1 pasangan suami isteri ni. dari mula2 kahwin sampai dah beranak-pinak, si isteri tak pernah merasa senang langsung. sebab apa ? sebab suami malas keje. harapkan duit bini je. mula2 taknak bercerai dengan harapan si suami akan berubah tapi sampai ke tua, macam tu jugak. last2, amik keputusan bercerai. sebab rumah yang si isteri beli pon sampai kena lelong dengan bank. usia dah tua, macam mana la nak kumpul harta balik bermula dari bawah kan. kesian.

aku banyak lagi story nak share tapi malas nak taip sebab semua kisah lebih kurang sama. suami malas nak keje, harapkan duit isteri. just nak pesan kat kaum hawa semua, kita kalau nak cari suami, biar cari yang berjenis sikit. tambah lagi kalau kita ni keje bagus. biar la nak kata kita berlagak sebab memilih orang yang bagus2 je. takpe, itu hak kita. dari kita merana sampai ke tua kann ? renungkan and tolong buat sesuatu pakai otak sikit. pesanan dari kak gayah ni haaa.

gambar takde kaitan pon -.-

7 comments:

CintaZulaikha said...

minta dijauhkan dari hal2 yg demikian kan...humm

Ckin Kembaq said...

lelaki kena bertanggungjawab..kalu tak, tinggal je..haih

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

bestnya dah cuti..
cnfirm xbangun tido lagi ni...

harap2 la akak xkena macam 2
takut gak kadang2..

L said...

huuu. carila yg macam L.. hahaha

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

umi shahirah said...

nauzubillah min zalik >_<

teha said...

tak sangke kan.. lelaki yg suka kikis kot ade.. ingt perempuan jee.. hehe :)

aRa ❤ aFiq™ said...

larik dr tggungjawab ni kikis wet bini.. minx jauh la dr sume ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget