sayang sayangkuuu :)

Thursday, April 26, 2012

MACAM NAK MATI JE


Assalammualaikum. readers, kau nampak muka cantik Avril atas ni ? tolonglah percaya muka aku tengah berubah macam dia bila aku stress ni. readers, please help me. macam nak mati pikir result esok. ape je la agaknya result aku yea ? otak kata nak dekan, tapi hati kata macam tak mungkin je.

ape2 hal pon, sebelum exam aku dah usaha. then, sementara nak dapat result aku dah tawakal and esok, just redha dengan keputusan yang bakal diterima. yea dak ? please, wish me luck !



p/s : semua student UiTM tengah pikir wasiat kematian je sekarang ni. nyawa macam dah hujung leher. hihik

16 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

Dear.. kita DL.. remember.. haha..
Lau DL nnti jumpa kt Perlis.. #takpasal

Good Luck syg :)

murni said...

hahaha gelak bca entry awak . . neway gud luck yeah untuk result nanti :)

Sis AI said...

Dekan? Waaah, ni target Dekan la ni? InsyaAllah sis. Tgk, dh usaha tu. Tawakal jela.. Mudah2han Allah murahkn rzeki. Tarik nfas, hembus.. Prgi mkn coklat, boleh naikkn mood. ^^

zera eira said...

dear, gogo chaiyok! gudluck! mesti ok je nnt tu! bnyk kn doa. :)

aima said...

tunggu result ka? moga DL

Eein Azryn said...

hehe. samala tengah neves2 ni. huhuhu.

Ardini Izzati said...

InsyaAllah boleh lah, kak sheda. Goodluck! :D

Emma said...

goodluck :) jangan neves2... ho2...

Picoz Shupalula. said...

Berusaha & tawakal. InsyaAllah. Smoga berjaya;)

MaYa MustWany said...

gud luck k.trima je .insyaAllah mesti gempak n happy k.

S.F.M said...

good luck untuk result esok. Insya allah, kalau dah berusaha, dekan pasti dalam genggaman. :)

deno said...

Good luck! deno dah cek tadi kat email, alhamdulillah... :)

Nadzirah K. said...

goodluck & all the best :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

iema ackles said...

doa banyak2 erk sheda..
akak doakan sheda berjaya :)
chill k...

tirahzairi said...

g0od luch bebeh...cenyum3...hehe...

cik mun said...

gudlak ye..mun dah check dah..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget