sayang sayangkuuu :)

Monday, April 23, 2012

NAK PENAMPAR ARAB ?

Assalammualaikun readers :)

Hye, tadi aku keje part time kat kantin sekolah macam sebelum ni. hari tu rest seminggu and now sambung balik sebab tak cukup pekerja.

macam biasa, aku duduk kantin tu just tolong ape2 yang patut. uruskan pasal air. bancuh macam2 jenis air, and just tuang je samada dalam cawan or dorang nak bungkus. entah ape gila sekolah ni buat hari koko straight 3 hari start hari ni sampai rabu depan.

memandangkan koko should be end up jam 5 petang, pada saat jam 4.59 petang ada lagi budak yang datang nak beli air. time tuu, semua air dah habis hanya tinggal air milo semata. aku caps lock jap. MILO sahaja.

datang 2 orang budak ni :

aku : ye dik, nak air ape ?

budak : nak air limau ais kak.

aku : habis dik, milo je ada.

budak : oren ada ?

aku : takde, milo je.

budak : bandung ada kak ?

aku : takde dik, milo je. #dah start beron

budak : kalau laici ?

aku : kau nak penampar arab tak ??

tapi aku cakap dalam hati jela. mati aku kena buang keje kalau cakap macam tu dengan student yang ' bijaksana ' tuu !


baby ni pon tahu marah bila aku cite kat dia pasal ni. muehehe

9 comments:

aina miswan said...

akak follow sini. hihii. bersabarje la ye. hahahah. follow la akak jugak =)

aRa ❤ aFiq™ said...

hahaha.. depa tu jenis xpaham bahasa.. eh ter-slang utaqa plak.. :P

AlyNn NyzAa said...

follow awk..:)
sabar je la kn..huhu..

mntk jasa baik awk follow sy & komen kat entry ni http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

tq^^

TiraPengemis said...

hahhaa...budak 2 mmg wt ak0oo panasss

♔Lady Ainaa♔ said...

msyaAllah, org tu mang xfhm bhse...bg je pnmpr arab tu, kasi sedo sikit....hukhukhuk

iema ackles said...

haha
klau akak memang dah bg penampar arab dah...

mugmerah said...

hahaha.. tu saje je mintak pelempang namanya..

http://www.mugmerah.com/2012/04/yarn.html

cIk JanNah said...

hahaha budak tu sengaja nak kena kan sheda kot?
btw im back :)

Eein Azryn said...

hehe. kalau saya pun bengang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget