sayang sayangkuuu :)

Tuesday, April 24, 2012

SIMBAH KOPI PANAS BARU KAU TAHU !

Assalammualaikum. hye readers. you all nak tahu tak, sejak dua tiga menjak aku keje kantin sekolah ni, aku dapat ramai kawan2 golongan elit. maksud aku, cikgu2 laa. huahuahua

tapi kan, cikgu2 lama semua sempoi2, okay2 je. tapi ada golongan cikgu2 lepasan UPS*. dorang ni dah la berlagak, tak bercampur dengan cikgu2 lama2. tu takpe lagi, tengok aku keje2 kantin, basuh2 pinggan, sapu sampah, dorang pandang aku hina gila. cara dorang pandang aku tu macam aku ni jenis tak berpelajaran. eleh, dorang pon bukannya cikgu Addmath ke, Kimia ke, nak jugak aku respect. ini setakat cikgu PJ, KH, dah nak berlagak.

hello, aku ni student IPTA okay. just buat part time sementara tengah cuti ni. mintak simpang la bila one day nanti bila aku dah berjaya, sumpah aku takkan jadi macam dorang. memang rasa macam nak simbah kopi panas je !


ni kalau aku simbah, sumpah mati semua perangai keji korang tuu !

9 comments:

Syasya Johan said...

hurmm,,cikgu2 bukankah patut bersikap berdedikasi *huehue
alah ups* bukan sampai oversea pon
>.<

aRa ❤ aFiq™ said...

byk dugaan jugak eh keje kt kantin.. sabar yew sheda syg :)

♔Lady Ainaa♔ said...

huissshhh, saba ek... dorg tu mngkin cikgu pelatih yg berumo 20 tahun above ni... bialah dorg nk pndg kite mcm mne pun, janji kite tau sape dri kite

cik mun said...

jgan mare2..huhu..xcomel nnti..

Perindu Arjuna said...

huhu sabar2 hhehe.jemput2 lah baca blog saya.kot2 boleh mengibat hati yg tengah marah..hehe ....nice blog .

iema ackles said...

biasa la manusia..
sabar k.... doa je nnt sheda dah berjaya xsombong dengan orang y lagi bawah dr sheda...

♥ farhana ♥ said...

hehe...poyo je lbh tu..sy mg tak suka org yg blagak2 ni..huhu

Anne Nurain said...

lpasan UPS* = UPSI ea?
ksian UPSI, byk je yg buruk dr baik d mata orang..

tirahzairi said...

nak join jgk nie~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget