sayang sayangkuuu :)

Sunday, May 27, 2012

AKU BIADAP KE, KAU YANG BIADAP ?

Assalammualaikum readers. jangan cakap aku penipu. aku online pakai lappy adik aku, tak boleh lama2. dia kedekut sikit *jangan bagitahu dia* ni pon lepas gian jap. nak bagitahu pasal semalam.

pada hari semalam, aku telah pergi ke ipoh bersama2 makyang aku untuk membetulkan handset aku di Greentown Mall. setelah selesai urusan, aku pon pulang ke rumah. sampai di satu traffic light, aku telah masuk salah lorong lalu memberi signal untuk membetulkan semula lorongku. setelah memastikan keadaan selamat, aku pon masuk ke lorong sebelah.


TIBA-TIBA




ponnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.


ade kereta yang tak perasan dengan signal yang telah ku berikan berasa sangat marah lalu menghimpit keretaku, memaki ku dengan perkataan babi dan sebagainya. mereka jugak membaling ais batu ke keretaku.


kau ingat aku lawan ?


opkos la tak, gilaa. aku perempuan. yang maki tu pakcik, makcik and anak dia yang gemuk2 belaka. tapi kau bayangkan laa, aku salah ke dia yang salah ? dia yang tak perasan aku dah bagi signal. bukannya aku kurang ajar masuk tak bagi signal. dari awal2 aku bagi signal and aku dah pastikan semuanya selamat baru aku celah. dia yang asyik bersembang nak salahkan aku. cilakak kan ?

15 comments:

StuntWomanWho :) said...

haishh . sampai macam tuh sekali , memang tak ada adab .

nurul cHempaka said...

sangat biadap!!!

umi shahirah said...

umi pun penah kena kak sheda. kte siap bg signal lg dia nak pon pon kte plak. cehh. tau la dia besaw. umi tgk dia tu kecik besa kecik besa je tau. haha

|shuhadaothman|TM said...

perghh, xda adab lgsung.

Emma said...

hu3... agak biadap d ctu ya... sabar je lah ek.. mmg x faham ngn org2 cmtu... ish3

TanpaNamaDer said...

sstgh attitude driver kat Malaysia meme camtu ... sabor je la

Ana Amalina said...

memang skt ati bla jd mcm 2..
sy pun biasa kna..
yg sy kna ni org yg hon rsa di pkai kta hebat sdp2 nk hon org..walhal dh bg sinal..

CintaKhadijah said...

pak cik mak cik tak tahan tu.. nanti turun temurun la pangai macam tuh. tsk tsk tsk.-.-'

tirahzairi said...

pangil konco2....jom kita lawan...hehehe

Fiza Suhaimi said...

macam tu ke dia tunjukkan teladan dia dekat anak-anak dia.. herrr memang tak beradab langsung..

Ardini Izzati said...

Teruknyaa diorang. Mental ke hape? --"

Ardini Izzati said...

Teruknyaa diorang. Mental ke hape? --"

sis92 said...

lain kali senyum kasi nampak gigi jep hahaha sabo2

Cik Yatt said...

waaa..ini mndatangkan mara..! kuang aja!

aRa ❤ aFiq™ said...

mungkin pak cik tu rabun.. eh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget