sayang sayangkuuu :)

Monday, May 28, 2012

SIAPA KAU ?

Assalammualaikum readers.

hari ni aku bengang sangat so tak sempat nak buat intro. sila dengar luahan hati aku ni.


dalam minggu lepas aku ada post kat wall MPP UiTM Perlis tanya bila PTPTN masuk ? bukan ape, ade problem duit sikit. tetiba ade sorang mamat ni gelakkan aku. cara dia gelakkan aku macam aku ni bangsat tak berduit sangat sampai tak sabar2 nak PTPTN masuk. kau tak tahu masalah aku, kau diam.


aku bising2 kat twitter. ingat dia dah tak cari pasal. after 2 days, mamat tu IM aku tanya, ' macam mana, PTPTN dah masuk ke ? haha '


aku bengang gila. aku tanya ' ni apehal ni ? '


dia tak reply. just now, dia IM lagi tanya, ' dengar cerita PTPTN dah masuk ke ? dah masuk ke ? hang kan alert '

nampak tak yang perangai dia macam cilakak ?


aku balas, ' apehal aku alert pulak ? '


then dia perli aku sebab tanya kat wall MPP hari tuu.


aku tanya , ' hang ni gila ke ? '


tetiba dia cakap aku ni kurang ajar.

gaduh2, aku just ungkit dah la tak kenal tibe2 nak bahan2 aku..

then dia cakap mulut aku macam sampah, sakai, tak padan muka ayu tapi bahasa kasar. macam2 maki aku.


hello bang oi ? dah la aku tak kenal hang, hang yang cari pasal pulak tuu. ni bodoh ke ape ni ? gila !


*ni aku baru edit. baru dapat print screen.





13 comments:

murni said...

kadang2 ayat laki ni memang menyakitkan ati . . tah pape je laki tu . . sabar ye sis :)

aRa ❤ aFiq™ said...

org mcm tu la yg slalu jumpa mati kt longkang kan ? hahaha

umi shahirah said...

tadi umi baca takde prtsccr. huhu skrg bce balik. entah entah dia pun nak tau ptptn da masuk ke tak. hehehe saba ye kak sheda ^ ^

Hasrina said...

aduh mcm2 perangai

ABU said...

pedulikan je orng mcm tu..

|shuhadaothman|TM said...

alalaa, sabar sayam. org mcm tu msti something wrong somewhere. org tnya ptptn pon nak kata kalot. pelik :3

StuntWomanWho :) said...

block terus jelah :) sometimes, menyampah dgn org annoying mcm tuhh. tiba2 cari pasal .

kajaharuna said...

brengset mamat ni, kalau dapat kat batang hidung saya, mau saya cari 1 kampus..

TanpaNamaDer said...

sabar la.kdg2 perangai org sukar dijangka der ... senang citer, jgn layan

sis92 said...

huhu for me yep dua2 ada salah ni..
yg laki tetiba cari pasal,
ni nk bg tips skit klu cmne kita marah pun, klau boleh jgn keluarkan kata2 cm buduh etc..nt keadaan mkin panas..hrp semua dh ok :)
sis pun tunggu pt, sem last ni banyak nk guna duit, serius.

Picoz Shupalula. said...

haters?

Bobo said...

ape ke pelik makhluk tu..nak kate nak ngorat takkn guna cara mcmtu kot?

balas je dgn ayat2 lembut tp makan dlm haha..

CikMai said...

manusia manusia...aiyaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget