sayang sayangkuuu :)

Tuesday, May 29, 2012

KALAU TAK KENAL, JANGAN CARI PASAL.

Assalammualaikum readers.


tu, nampak title aku ?

KALAU TAK KENAL, JANGAN CARI PASAL.

macam pantun 2 kerat bukan ?


macam ni la, pernah dengar pepatah tak kenal, maka tak cinta ? kalau tak pernah dengar, mungkin korang berasal dari jawa tengah. ehh ?


meh aku nak cakap sikit pasal pantun tuu. maksudnya, kalau korang tak kenal aku jangan pandai2 nak judge aku macam mana. nasihat tu boleh, aku tak kisah malah berterima kasih gituu tapi kalau dah sound tapi pakai nama hak milik awam ' anonymous ' tu kejadahnya ? kecut ke bang ?

okay, jangan cakap. aku tahu lari tajuk dah tapi itulah yang aku nak sampaikan sebenarnya.


till then bye.


22 comments:

CikMai said...

dunia penuh dgn judmental people. naik semak kadang2 tp kita tak boleh tutup mulut orang , tumbuk je mampu...uuhuhuhuhu

wawa said...

kecut lettew . rakut kena sembur balik . tu yg guna anonymous . lalala~

aRa ❤ aFiq™ said...

mmg pgecut tu lau xguna nama sdri..

|shuhadaothman|TM said...

sabar sayam. abaikan si anon tu. dorg x berani la tu. sbb tu x guna nma sendiri :D

Ayien Ocaca said...

cik ANON tu, mmg saje cri pasal...yien pon kne...
mals nak pikir...
adat la, mmg ramai yang suke menjatuh kn kite...
sabar aje........

TanpaNamaDer said...

err saya tak bersalah hehe

Ihsan Arifin said...

haha chill :)

inche hlovate said...

biasa la tu..manusia memg gitu.. chill je kay

syakirah izwanie said...

Pakai Cik Anon! Kecut la tu. Hihi.

Chic Na said...

ada yg tak puas hati la tu. abaikan je. bkn awk kacau dia pon kan. :)

Ardini Izzati said...

Tu laa. Sape yang bagus ni cari pasal ngn kak sheda? Nak kena lempangg ni! Hahaha. Sabar sabar.

Cik Jannah said...

hahhaa sheda semenjak dua menjak nie asyik emo jer. kalau kene spesis mcm tu namanya pengecut :P

tirahzairi said...

kdg2 kita knl anon tue...boikot!!! hehe

sis92 said...

anon kan mmg suka cari pasal dgn blogger >.<

nurshamila said...

hehe mrh nampak. singgah2, cari chatbox takdak pon. huhu

Teenager Housemaid said...

susah kan orang macam ni? -_-'
suka judge.. -_-'

Miz Novexx said...

sakit hati dengan orang macam ni, lebih2 lagi kalau nak judge kita sambil buat muka yang annoying... huh rasa macam nak lempang haha :D

deno said...

erk.. nape ni cayunk?

Picoz Shupalula. said...

garangnya. sabar;D

ZiErWa zAiNaL said...

fuh.. zz pnh kena... lagi dasyat kot.. tpi zz ignore kn jerk.. kish ape.. hehe

Cik Yatt said...

btol jgn cari psal dgn org yg tak knal..

Bobo said...

anon mmg mcmtu, jom kita serang die balik hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget