sayang sayangkuuu :)

Wednesday, May 23, 2012

KENANGAN

Assalammualaikum readers. hari ni rabu ? wordless wednesday ? ahhh, pedulik. aku taknak letak gambar, aku nak bercerita jugak hari ni *hentak-hentak kaki

baru lepas makan and teringat zaman sekolah, sembang2 dengan adik aku betapa aku famous dekat sekolah -.- kau tahu, time aku form 3 aku digelar penglipur lara kelas oleh cikgu KH aku di mana nama harus dicensoredkan. kau hado ?


punca ? pikir jela wehh. penglipur lara tu ape kan ? aku suka bersembang time dia mengajar. haha. bebal dia dengan aku. halau keluar kelas, berdiri dalam kelas, jawab exam diasingkan, semua aku pernah kena. nakal kan ? time tu memang malu. bila dipikir sekarang, haha. kenangan wehh :)

ape kenangan sekolah korang ? meh la share :)

13 comments:

EiZaRaZiErYa said...

ehehhe...dak nakal rupenye mase sekolah dulu..huhu..

Ardini Izzati said...

Haha. Okaylaa tu penglipur lara, kak sheda :)

Kenangan zaman sekolah dinie yang takleh lupa masa kalau warden datang buat spotcheck. Ada je dinie buat salah. Pakai tudung tak jahitlaa, whatsoever. Hhaha. Seronok. Cari geng yang buat salah jugak lepastu pegi menyorok ramai2. Haha. Kelakarr :)

sis92 said...

haha nakal mu ni
kalau wa tulis ni kang dah macam entri kat blog wa pulak harhar
tp wa pun nakal , walaupun pakcikku gpk hem kt skolah kahkah

aRa ❤ aFiq™ said...

perghhh pglipur lara.. mmg nmpk sgt.. haha.. akak dulu skolah baik jew.. cuma slalu ponteng skolah masa form 5.. haha..

CikMai said...

kenangan mai time sekolah orang panggil mai polis.

kisahnye begini, kan setip hari rabu ade kene pakai pakaian seragam. mai ni kadet polis.

tp ade satu hari rabu tu cikgu pesan takyah pakai pakaian seragam.guess what? MAI TAK DENGAR

lalu dengan bangganya mai pakai baju seragam kadet polis FULL UNIFORM. adesss

time perhimpunan terserlahlah seketul kadet polis di tengah2 manusia berbaju kurung. hai malunyaaaa

zera eira said...

nakal jugak cik sheda ni hekkk. haha. takpe2, yg penting, femessss. hehe

Chic Na said...

mesti selalu masuk pertandingan bercerita ni. hihihi.. nakal jgk sheda ni. :)

si kiut lavender said...

tudia..

nakal sugguh dia...

kenangan kita..erk..jup..nak rewind balek..erghh..=_=

iema ackles said...

akak baek jerk..
cikgu ajar salin note..
hihi

mohamad shazni said...

hahha,,nice..kedegilan masa mude kan..majoriti ramai yg mcm tuh zmn sekolah dulu kn..^__^
done following u..nice blog

Syed Salleh said...

Rindu zaman melepak..
Bergossip.. and wat cikgu marah :p

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

Picoz Shupalula. said...

hahahahah. setiap org ade kenangan & sweet moments masing2 kan sheda? hik.
p/s : imy.

Awan Nina said...

saya pun kadang2 ternakal jugak walaupun pegang jawatan lembaga disiplin pelajar . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget