sayang sayangkuuu :)

Monday, May 7, 2012

SYUKUR YA ALLAH !

Assalammualaikum readers. well, as uolls know, today result UPU keluar kan. so, aku pon tunggu dari semalam lagi. hati ni berdebar2 sangat. and saat jam 12 pm, aku try bukak and berjaya.

TAHNIAH, anda ( Nor Syahidah Binti Meor Mohamad Omar ) layak ke UiTM Arau kos Diploma in Accounting Information System. Syukur, Ya Allah kerana memakbulkan doa hambamu ini :) hehe

and, congratz to all yang dapat tawaran IPTA jugak okay. InsyaAllah, siapkan diri sepenuhnya untuk menempuhi alam berdikari. okay ? congrazt ! hehe



16 comments:

murni said...

congrats ! ! muni pon study dip accounting . . tapi dh grad . . wish u luck lorh :)

saya said...

adek ke?huhu.congrate :)

sizziey darliana said...

tahniah syahidah... belajar elok-elok tau .. akaun tue, lia minat sangat .. hhehehe.. jom baca entry tahniah dari lia http://darlieyana.blogspot.com/2012/05/tahniah.html

Amanina said...

hai, tahniah ye kak dpt Uitm. :D
Wish you all the best :)
selamat berdikari. hihi (:

CikMai said...

wahhh tahniah sis.... welcome to the uitm club,dudududud~

Farahin Ahmad said...

tahniah ! :)

aRa ❤ aFiq™ said...

ceh entry tipu org.. -.-

deno said...

eh, bukan ke dah amik acc110 kat uitm? pelik bin ajaib!

Cikpuan rara said...

congrats dear,belajar pandai2 oke =)

|shuhadaothman|TM said...

Congrate dear sheda. Dok perlis la pasni. ble dafta? :)

Cik Amal said...

hey !! sama dengan my adik lah
dia pun amek cours dan tempat yang sama lah dengan kamu
kalau rasa macam tak ade member, t kenal lah dengan dia . .
tak de lah nnt sorang sorang kat sana

nk no fon, komen kat my entry ok


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

Amanina said...

ceitt. ditipu. kuengkueng. heheh :D

saya said...

hahaha.tak la.iylia tahu la sheeda uitm arau.kite kan same batch.ingtkan ni adek sheeda :)hek3

CikMai said...

ceh tertipu den.wuahahahahaha

amna said...

tahniah :)
bawa diri dan jadi pelajar yang solehah yer ^^

saya said...

haha.tula.same gak.tak cam sheda yg mane.tapi,tawu la uitm perlis.so,nnti bukak sem jumpe lah.hek3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget