sayang sayangkuuu :)

Friday, May 18, 2012

THINK POSITIF, TERIMA KASIH YA ALLAH :)

Assalammualaikum readers. okay, takde mood nak update panjang2. kalau siapa yang perasan, semua gambar2 kat blog aku habis lenyap. setelah meminta bantuan kak ara and kak ara minta bantuan bro bobo ni, aku dah tahu ape masalahnya. korang baca je entry ni. mana tau one day nanti benda ni jadi kat korang pulak kan. time tu jangan kata aku tak pernah pesan. hehe.


okay, just think positif. betul kata kakak ni. mungkin kejadian ni boleh membantu kita melenyapkan gambar2 lama yang mungkin tak berapa nak sempurna akalnya kann. haha. Ya Allah, terima kasih banyak2. Allah is the good planner :) bye.

10 comments:

Cik Jannah said...

tak perasan plak sebelum ni sheda. nasib baik ada yg pakar kan :)

ZWAN SABRI said...

risau jugak klaw benda tu jd kat zwan.. huhu

pondok putih said...

tulah masa jenguk tadi semua tanda seru je.. sabar yea..

Ardini Izzati said...

Ohh begitu rupanya. Haihh --"

sis92 said...

oh seramnye kisah ini..

aRa ❤ aFiq™ said...

nsib baik ada pakar taw sal hal ni :))

|shuhadaothman|TM said...

ptot la nmpk tanda seru je. No worry sheda. Allah is the best planner :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

gbr hilang? ok jap lagi akak baca

Piqah Meor said...

padan muka ! hehe

jia creatifelt said...

bc entry ini.dan followed semula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget