sayang sayangkuuu :)

Sunday, May 13, 2012

WHICH ONE ?

Assalammualaikum. hye readers. malam ni nak bercakap tentang future husband la. jom jom. nak tanya ni, kalau diberi 2 pilihan di bawah ni which one korang nak pilih ?

#pilihan pertama
  • penyayang
  • romantik
  • sweet
  • caring
  • pemurah
  • berkelulusan SPM
  • kerja kilang
#pilihan kedua
  • penyabar
  • kurang romantik
  • hati kering
  • kedekut
  • selfish
  • doctor
haaa, macam mana ? I just talk at random. takde kaitan dengan yang hidup atau mati. just nak tengok macam mana pilihan korang. yela, susah kan nak buat pilihan. yang pertama, attitude dah best tapi kelulusan pulak la kan. yela, sekarang ni kalau keje kilang je mana mampu nak sara hidup anak bini. tapi yang second tu, kompem asyik berendam airmata pulak kan. macam tak dapat kasih sayang secukupnya tapi money tu, ehem ehem. hihik

10 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

plihan kedua tu da la kedekut selfish lagi..jual ikan.. isk3..

xde ka yg soleh ? calon imam muda :P

zera eira said...

ala, sheda. ta boleh na pilih. hmmm.
serius buntu! hehe

|shuhadaothman|TM said...

boleh x if campo dua2. hikhik. sbb x suka kedekut n selfish :D

Muttallif said...

Saya pilih mana yang Allah swt berikan. Tapi, yang penting, mestilah hati mesti baik :)

mirmashi94 said...

xkisah laa kan. kalau dah memang jodoh, kena belajar terima dengan ikhlas. huhu

sis92 said...

huhu susah jugak ni..buat solat istikharah n cuba bincang dgn family le :)

Ardini Izzati said...

Kalau berdasarkan dua pilihan tu mestilah pilihan pertama. Duit boleh dicri. Mana tahu mak bapak dia kaya, anak tunggal pulak tu so takdelah makan pasir sangat. Hahha. *mata duitan $__$

mrs mell zally said...

kalu keje kilang tp engineer mampu je... hihik...

iema ackles said...

akak xsure la nak pilih mane 1,..
biar la orang je y pilih akak..
hiih

alia azmi said...

bujang sampai tua. hahahahhaaa .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget