sayang sayangkuuu :)

Saturday, May 12, 2012

MULUT BERBISA

Assalammualaikum readers :) seharian aku menghilangkan diri semalam. nanti aku cerita next entry okay. now, baca dialog di bawah. HAHA

#situasi : di dalam kereta

#pelakon utama :

abah
haykal

syafiqah

aku


BABAK 1

aku yang comel : abah, abah taknak tukar kereta ke ?

abah : Dah ( aku yang comel ) habis belajar nanti la belikan abah kereta. yea dak ?

aku yang comel : abah nak kereta ape ? sekarang pon boleh beli. cuma tak cukup lagi RM200 je -.-

abah : ikut suka Dah la nak beli abah kereta ape. pastu, adik ( syafiqah ) belikan abah rumah. boleh ?

adik ( syafiqah ) yang tak berapa nak cantik : *gelak2 je

haykal yang kurang ajar mulutnya : adik pon nak bagi abah kereta.

abah : kereta ape dik ?

haykal yang kurang ajar mulutnya : kereta jenazah -.-


p/s : cerita ini diubah suai sedikit :)

12 comments:

CiK FizA said...

budak2. kdg2 tuh memang berbisa mulutnya. diorang bukannya tau apa yg diorang ckp tuh. maen hentam keromo je. hukhuk :DD

aRa ❤ aFiq™ said...

adik ckp mcm tu msty pgaruh dr kakak dia an an ? :P

|shuhadaothman|TM said...

kdg2 mulut budak pon mkn dalam jugak. hee. sabo je laa :D

ZWAN SABRI said...

sentap dengaq kereta jenazah tuu.. HAHA

Ardini Izzati said...

Hahaha. Bertuah laa haykal pun..

Faza said...

opssss buat abah si comel, byk bersabar dgn keletah anak2 :D

CikMai said...

huhu budak2... :D

Cinta said...

hai dear...thanks folow me...i pun dah follow u back....:D BTW saya tersenyum baca entry ni ^^, HEHE nice !~

cik mun said...

hahaha..xterkata..

Tinta Lana said...

Salam sheda.. oh..abah panggil Dah ya..aku ingat apa la yang dah2 tadi..ingatkan sudah ke apa, T___T

#bhahahaha, hameeekkk, keta jenazah, pandai sangat adik haykal ni,hahaha

teha said...

kereta jenazah ? eerrkk.. hahaha !

sis92 said...

huhu serius ke ni ..uhuk2 sentap mak nok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget