sayang sayangkuuu :)

Tuesday, June 26, 2012

FACEBOOK

Assalammualaikum readers :)


wehh, korang nak tahu tak. aku kan, aku kan, kannnnn... dahhh dahhh dahhh.....


.


.


.


.


.


.


DEACTIVE FACEBOOK



bunyi macam annoying kan ? entahlahh, bagi aku rest. aku rasa FACEBOOK ni macam tempat penyebar fitnah pon ade. ramai dapat info dari FB. kalau info tu betul, baguslah. kalau salah, tak pasal dah dapat dosa fitnah kan ? so, tak pasal2 pulak bertambahnya penyebar fitnah. okay, kalau takde FB pon fitnah masih ade tapi tak berleluasa. ehh ? aku just nak rehat. peace :)


p/s : awak, awak kawan baik kita. kenapa awak fitnah, awak perli2 kita kat FB ? awak, kalau awak nak tahu cerita sebenar, just tanya kite. kite akan bagitahu. tolong jangan pandai2 assume sendiri. sumpah, kite tacink sangat dengan awak, my DEAREST BESTFRIEND :')


12 comments:

Bobo said...

facebook di byk buruk dr yg baik..betul tak? setuju tak? hehe

NURUL NAJWA said...

wuuuu~ sabaq naaa. jgn sdih2. ^^

Liyana Izzati said...

Deactivate facebook? Takpe lah akak ada twitter. Kita takde punn. Sedih sedih. Haha.

Faza said...

twitter lagi best kan... haha!

Izara4eva™ said...

deactive FB adalah hobi sheda meor.

SimplySeoul said...

FB seriously getting annoying. Not the FB but people there.

deno said...

hmm.. tu la kan.. bila ada fitnah, cepat pulak org percaye... pastu duk tag2 fitnah tu.... mcm cipan je tukang fitnah tu... huhu :p

S.F.M said...

Facebook saya baru kena hacker tadi. Nak deactivate jugak la.

cik mun said...

sabo ye awok..

Cikpuan rara said...

ada kemudahan,kena pandai2 bawak diri.hee

|shuhadaothman|TM said...

ini ke sbbnye. saba ye sheda :)

CikMai said...

mai pun kadang2 rasa nak deaktive je fb, semak kepala :|

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget