sayang sayangkuuu :)

Monday, June 11, 2012

NEW SEM !

Assalammualaikum readers. hye hye hye :) sedih la now tak dapat nak update tiap2 hari. dah masuk new sem kome. hari tu balik Arau pon tak sempat nak bagitahu sebab busy sangat. erkk, actually leka sebab train 2am 9hb, jam 10 pm baru packing barang. bagus sangat semangat untuk new sem macam tu kan ? tahuuuuu.


so, jadual sem ni macam best sikit. lengang je. jumaat takde kelas. doakan yang terbaik untuk sem ni okay ! nak tebus balik kesilapan yang lalu. tak boleh main2 dah masuk sem 5 ni. *comel je tulis macam ni. muahaha

10 comments:

Yana Libra said...

study rajin2 ye~ :)

Asyiqin Haulisah said...

saya tgh cuti. ye benda ni mmg kena mention kat awak pun.

deno said...

all the best bebeh!!! :)

Anne Nurain said...

selamat ber'new' sem..
kekeke...

Chic Na said...

belajar rajin2 sheda. good luck. :)

Izara4eva™ said...

perghh jumaat xde kelas ? sama la.. haha.. *padahal jumaat cuti sini*

selamat memulakan sem baru syg :)

CintaZulaikha said...

tahun nih, sem ni kena buat yg terbaek..adakah itu bermakna cik sheda akan slow berbelog...jeng3~

cik mun said...

goodlak utk sem baru ye..

Hasrina said...

ok2 study elok2

♥e'in♥ said...

good luck.. blaja rajin-rajin na.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget