sayang sayangkuuu :)

Sunday, July 8, 2012

KELANTAN - PERAK

Assalammualaikum readers.


walaupun tangan menggigil nak taip entry ni, tapi aku gagahi jua. semalaman aku tak boleh tido woo. pikirkan kekalahan perak ni. mak ai, 6-0 kot kena tibai. nasib aku tak buat keje gila semalam pakai jersey perak pegi tengok bola. kalau tak, kompem aku balik tanggal baju. ehh ?



nak lagi terbakar, pagi ni aku bukak FB, mamat kelate 2 orang ni upload gambar and mention nama aku. jap ea korang tengok.




haaa, nampak tak nampak tak ? perghh perghh perghhh. gua sentap bhai. memang rasa nak libas mamat ni dengan ekor pari. bernanah balik hati gua ni. tu tangan siap tunjuk 6. sakit pulak hati kite ni.


hello rakyat kelate, ni teman nak kabor ni. PERAK kalah bukan sebab PERAK lemah, tapi PERAK cuma berehat dari kemenangan. sekian :)


kejor yop kejor !

kelate pegi gomo sorang2. HAHA



p/s : kak ara dilarang comment entry ni :)

13 comments:

Anne Nurain said...

sy tak minat & tak paham pun pasal bola tp kalau kawan ajak tengok bola sy join je sebab best tgk reramai.. kekeke..

CikMai said...

adoii kak sheda kene bahan...huhuhu

ZWAN SABRI said...

Alaaaaaaaa, awat x pakai jersey perak semalam? kalau x, boleh tanggal baju.. errkkkk... HEHE

Teenager Housemaid said...

erk...saya tidak menyokong mana2 negeri ini..kekeke

Asyiqin Haulisah said...

ahaha, minat ye awak bola ni. saya gitu2 je.

Liyana Izzati said...

Yeayyy saya bangga menjadi rakyat Kelantan. Huahuahuahua. Gomo Kelate!!!!

Fatihah said...

nasib baik kito bukan ore kelate. Hihi

syafiqakarim said...

hahah semangat

DayaMohamed said...

sakit pulak hati kite ni, kite pun org perak. haha. tpi memang bengang pun tgok perak main smalam.

|shuhadaothman|TM said...

kejo yop kejo. hehe. bangga jadi anak jati perak even kalah. kan sheda kan :D

Ardini Izzati said...

Nasib baik kak Sheda tak bagi Kak Ara je yang komen. Dinie bolehlah komen ye. Amboi amboi. Dah kalah sila mengaku ye. Kelate mmg hebat. Gomo Kelate gomo! :D

chot ok..! said...

go perak..go!!hee..

tirahzairi said...

org kelate dtang nie...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget