sayang sayangkuuu :)

Wednesday, August 15, 2012

AKU TEMBAK KAU TAK KENA

Assalammualaikum readers.

korang pernah tak jawab exam yang kena bulat2 tu ? OBE ke ape entah, tak amik tahu. pernah tak ? kalau tak pernah, anak orang darat lettew -.-

okay, selalu paper bulat2 ni time sekolah rendah je. atau pon paper kertas 1 kan time sekolah menengah. aku pelik la, kalau ade paper bulat2 ni, kompem aku tak study. aku main tembak je. aiseyman, tembak pulak tak kena. contoh aku bulatkan jawapan A tapi hakikat realitinya jawapan sebenar adalah D.

lepas tu kompem aku menung paper tu and terpikir kenapa setiap kali jawapan yang aku tembak tak pernah tepat ? means, aku tembak secara rambang jawapannya A. kenapa secara rambangnya jawapan tu tak boleh jadi D. gila aku pikir mengapa semua ini terjadi.


so, selepas aku tulis entry ni, akan ada 2 jenis pembaca yang dapat aku concludekan.

1. korang pon pernah rasa ape yang aku rasa.
2. korang tak paham ape yang aku tulis.


aku harap tembakan aku kali ni tepat.


12 comments:

ros_reeza said...

hihih.. suka main tembak2 ye..
gud luck untuk tembakan setrusnya :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

pernah stembak menembak ni kalau tak tahu jawab/tak sempat jawab. hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

p/s : tak tahu lagi berbuka apa. yang penting kurma mesti ada :)

Izara4eva™ said...

pnh ja akak tembak tepat.. hahaha.. :P

teha said...

benci jugak.. selalu trslh tembak .. haishh !

amy mya said...

Akak tembak betul :D
Saya golongan yang pertama.Hehehehe

-meeSUPERGIRL- said...

kalau tembak konpom salah . haha . dy aja kite supaya jgn tembak2 . sakit kertas tu !

Nurulee said...

Ee tak suka soalan OBE, suka confius dengan jawapan =D

Masha Meisters said...

kena no 2....haha....

selamat hari raya aidilfitri ye dear....xmoh marah2 n keep in smile ye :)

Ct Noraishah said...

insyallah, semoga tembakan tu tepat tapi kalau tak teruskan menembak yae hehe..

selamat hari raya dear

zEri sAfEerA said...

hakhak ^^ kalo sklh rdh mmg x pndai ag main tmbak. dah naik sklh mngah haaa time 2 br terror ckit main tembak2 ni. kekeke

tirahzairi said...

biasa la...kdg2 tembakan menjadi, kadang2 x...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget