sayang sayangkuuu :)

Sunday, August 12, 2012

LAMARAN ?

Assalammualaikum readers.


ehem ehem. gatal tekak pulak. ehem ehem. macam mana nak start yea. tetiba malu. ahahak.


ehem ehem, adoi. camana ni ? straight jela yea.


nak kahwin tak ?


aku nak kahwin. tapi tak tahu la bila. jodoh tu kan rahsia Allah. tapi kann. aku tengah memikirkan idea untuk future husband aku propose aku. aku nak rancang sesuatu yang sweet. contohnya dia bawak aku pegi scuba diving. jumpa ikan paus and dia bukak mulut ikan paus tu untuk amik cincin dan tanya aku,


' will you be my roommate ?'


wahh, sweet gitu kan. so, ini idea pertama aku. aku nak suruh jugak boipren aku buat macam ni. baru la surprise yea dak ? HAHAHA


bayangkan kalau future husband aku buat macam ni di dalam air. awwww suwwit la gila ! muahaha


17 comments:

Izara4eva™ said...

kang lemas dik oiiii :P

syakirah izwanie said...

Hamboii, Cincin dalam mulut ikan paus. Entah-entah ikan paus tu dah telan cincin tu. Hewhew :D

missRieRie said...

kalau telan cincin xpe lagi, tp kalau telan kau sheda???? hilang la sahabat aku sorang ni! kau jgn dok bt keja gila. intan

sedutzone said...

hahahaha... sekali pergi laut, boyprenn awk tak reti beza antara paus ngan jerung... sekali bukak mulut jerung... ngapp.... hahahaha... peace...

Farah Masrom said...

Time kahwin nanti boleh suruh ikan tu jadi pengapit.. takpun.. buat majlis dalam mulut ikan tu.. hehe. :)

tirahzairi said...

hahaha...cian boipren tue...hehe

CintaKhadijah said...

muahahaha... xley bla!

zera eira said...

sweet sgt nnt bersemut ui. hehehe

Liyana Izzati said...

Hahhaa. Lepas tu belum sempat akak cakap ya, ikan paus tuu dah ngap korang berdua. haha. tak payah laa kak, extreme bebenor cara proposenyaaa. hahaha.

Hafiz Sapli said...

yeke?? nanti saya buatkan demi awak.hahahaha

Masz Sidek said...

hahaha... ada2 jer sheda ni...
belum sempat boipren sheda melamar shida... ikan paus tu dah telan awak berdua.. ;p

Momo said...

jgn hilang dalam perut paus sudah..heheh..#kidding;)

-meeSUPERGIRL- said...

buat mcm video yg dekat blog mee tu besh ! haha

KorN said...

korn singgah ptg sini sambil bwk ayam golek... aummmm... hehe

CikMai said...

fuyooo imaginasi dia.haha

Ct Noraishah said...

mak aiii.. sanggup ke future husband tu laksanakan impian ni hahaha..

zEri sAfEerA said...

hahahaha mau kna telan ngan ikan jerung dulu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget