sayang sayangkuuu :)

Thursday, August 9, 2012

BOIPREN CURANG ?

Assalammualaikum readers.

ni entry khas untuk perempuan.

pernah dapat boipren main kayu tiga ?

korang menangis macam mana pon dia still buat perangai macam tuu ?

ni makanan dia. korang buat ayat sadis, biar dia pulak nangis airmata darah pulak.

korang : awak, saya tak boleh nak suruh awak bayangkan macam mana awak kat tempat saya. saya just nak awak bayangkan macam mana kalau ayah awak buat macam tu kat ibu awak ? akan akan nampak apa yang saya rasa.

cuba, try, test.


16 comments:

tirahzairi said...

slalu kena tinggl...sobssss

Anne Nurain said...

haha.. i likeee!!

Anne Nurain said...

haha.. i likeee!!

Hafiz Sapli said...

Wahaha. Cam sadis ja bunyinya. Sabar la erkk

Hafiz Sapli said...

Wahaha. Cam sadis ja bunyinya. Sabar la erkk

Eein Azryn said...

Owh. Sadis! Hehe. Boleh la try kalau dapat boipreng kaki pompuan.

deno said...

alamak! kite single la.. hihik

Izara4eva™ said...

nnti try.. hikhik

zera eira said...

susah sangat, bagi makan kasut je sheda! hehe

Masz Sidek said...

tak boleh bayangkan... dan tak sanggup nak bayangkan pak buat mak macam tu...
lagi pun sy single... :P

Nurulee said...

Hmph. sadisnya ayat. hehe =)

CintaKhadijah said...

kompem trauma nak curang. hihi

KorN said...

hehe.. sabar je lah... ayat tu tak menahan... hehe

teha said...

mujo xprnh kapel lagi.. hehehe :)

aswadz said...

tggl kan aje.

Ct Noraishah said...

tgglkan je.. sib baik xpernah couple

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget