sayang sayangkuuu :)

Thursday, November 1, 2012

CARTOON PEBERET

Assalammualaikum readers.


korang ingat lagi tak kartun yang korang tengok waktu terencat akal dulu ? hihihi. aku ada 4 kartun yang aku  takkan miss tengok. kira kalau miss, mesti aku nyorok dalam almari baju. okay tipuuu. so, ini kartun peberet aku.

doraemon. aku benci giant. puihhh, ludah sikit. haha

dragon ball. aku dah lupa watak2 dia. tapi aku ingat kartun ni nak cari 7 biji dragon ball tu. and watak atuk dia yang gatal betina. haha

power rangers. tak silap aku ada warna pink. mana ???

sailoormoon. aku suka cara dia bertukar. hihihi


ape kartun peberet korang pulak ? mai la share minat zaman ribena dulu. huhu


18 comments:

Liyaa Mf said...

Ye lahh. Kenapa power rangers pink takde? Haha! Sailormoon tu comel kan? Em apa kartun laen yek? Teletubbies mungkin? :D

Noor said...

hehhe..nostalgia betul..
kartun feberet sy ada kat sini :

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/03/rancangan-tv-time-jadi-budak-dulu.html

Mrs Velentine said...

semua kartun ni best...hehe...Oh ya pure marine collagen 100g=RM25.00 termsuk pos..berminat PM akak

Dylla Abas said...

kite pun suka tgk doraemon jgk..mmg xleh miss la..klu miss rasa mcm pelik je hidup...ngee >_<

miranadia said...

suka detective conan!

zera eira said...

sailormoon! wehuuuuu!

MaMa Rey said...

suka kartun dragon ball..goku comel time kecik2 dl.. ada ekor kat belakang hehe..

Anne Nurain said...

time terencat akal eh? haha..
kkak suka semua katun kat atas tu.. klu doraemon, akak x suka giant ngan sinyu.. mencikk.. haha..

klu sailormoon plak, dulu akak paling rajin kumpul stiker sailormoon ni.. hehe..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

saye suke tgk teletubbies, dragon ball, sailormoon,hahah lau pagi ahad je da terpacak dpan tv kami adik bradik

sinchan n doraemon pulak magrib2 kan, selalu kena mrh ngn abah,haha

Izara4eva™ said...

ingatkan karton kaberet memula baca tdi.. HAHA.. sailormoon tu sukaaa :D

KAMIHIDUP said...

Power rangers ftw.

-meeSUPERGIRL- said...

tomato man! hehe

Mrs Velentine said...

shida...akak dh call my sis..dia cakap isnin ni shida bank in sebab dia ambil stok sabtu ni..nnt akak smsm no akaun yea..

NIA SI DRUMSTICK said...

kite minat hagemaru..ahahhaha
padahal bru je wujud skrg ne

Nizam Ijam said...

saya minat conan :)

saya dah update
selamat hari raya aidiladha :)

shuhadaothman said...

sailormoon! hahaha. putera bunga ros tu ape tah. hihii

cik mun said...

shin chan..mun suke shin chan..hehehe

teha said...

sailormoon ! peberet tu.. hihihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget