sayang sayangkuuu :)

Monday, November 26, 2012

GERAM

Assalammualaikum readers.

sihat ? sorry lama tak bw. slow2 yea. macam2 masalah yang datang. ada luahan sikit

' aku selalu cakap, kalau kau tak tahu apa2 pasal aku, I mean orang luar yang tak kenal or musuh, jangan sesekali judge aku macam mana, fitnah aku macam mana, aku sakit hati. tapi aku lagi sakit hati bila orang yang rapat, akrab, dah kenal aku macam mana, boleh tuduh benda yang aku tak buat. serious, itu lagi buat aku sakit hati. '

pernah dulu zaman Nabi, sahabat Nabi dituduh mengambil harta yang bukan hak miliknya. maka, dia pon berdoa kepada Allah, orang yang menuduh dia itu akan mati di dalam lubang dalam keadaan matanya yang buta dan doanya dimakbulkan Allah.

' to you, nak aku doakan macam tu ? erghhhh, sakit hati sangat ! '



8 comments:

CintaZulaikha said...

uishhh, kalau akak pon leh makan hati nih, bengang!

Lia Omey said...

seriously pernah kena jugak :(

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

bengang je kenal ngn org2 cmni kn sheda,,snang kate yg mengata/judge tu die bagus sgt ke? ish entah pape

Shiyda Aqma said...

mmg sakit hati kalau macam tu ! grr .. btw sabar je dear .:)

ღ Ḱᘉ ღ said...

perghh, kalau org yg dah lame knl kite buat gitu mane tak saket hati...

Anne Nurain said...

sabar dik, bwk btendang eh, btenang.. hehe.. ;)

Mrs Velentine said...

sabar yea

zera eira said...

yayang! nape ni?sape buat? meh ngadu! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget