sayang sayangkuuu :)

Saturday, November 24, 2012

TENSYEN

Assalammualaikum readers.

wehh, tolong aku. sumpah aku stress and tengah menangis ni. browser google chrome aku rosak. aku dah uninstalled and bila install balik, still tak boleh pakai. bila online pakai mozilla, tak boleh komen blog orang. dia jadi kejang otot. kalau pakai explorer, pon sama. wehhh, aku stress sangat. please tolonggggg

11 comments:

Anne Nurain said...

akak tak tau cmna nak tolong kcuali kalau laptop sheda ada dpan akak sbb tak penah alami lagi mslh chrome ni.. hehe..

-meeSUPERGIRL- said...

kejang otot ??? hahaha . haa .. ayat yg tepat skali. erti kata lain "stuck/hang" kan? hahahha

Aiman Ayie said...

try control panel -> programs and features

find for google chrome , right click on it, and click uninstall tengok,

feels sorry, can't help it much, sama macam cik anne nurain, kalau depan mata mungkin boleh tolong

Izara4eva™ said...

Campak lappy tu dalam sungai siput :p

CikMai said...

alaa mai tak pandai komputer2 nak tolong :"|

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cmne boleh jd cmtu ye? pelik n xpenah jd cmtu,,cube bwk g kedai

Liyaa Mf said...

Err Liyaa suka on9 guna mozilla. Nape leh jadi kejang otot lak ek? Hahaha!

Nurulee said...

Hmmm. Sorry. Cant help. Tk pandai mende camni.

tirahzairi said...

sapu ubat...hilang la kejang otot chrome tue...hihi

miranadia said...


sheda....

try guna rockmelt. lebih kurang google chrome la. tapi lagi best. trust me! ahha.

Shiyda Aqma said...

laa , dah kenapa google chrome tu ? akak tak pandai sgt bnda2 pasal kejang otot ni . hihi :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget