sayang sayangkuuu :)

Thursday, November 29, 2012

KAWAN,RAPAT,COUPLE,BOYFRIEND,EX ?

Assalammualaikum Readers.

Tajuk entry nak gempak je kan ? Haruslahh. haha okay, itu rantaian hidup kalau korang ada ex boipren sekarang. kalau tak pernah ada, maknanya korang takde pengalaman di atas. pada asalnya kawan biasa, pastu rapat, gedik2 sikit dah couple, bila dah ada boipren ni, tak semua berkekalan, terciptalah ex boipren. wowww. aku ada 18 ex boipren. ehh sebenarnya takde nak cite ape, just nak bagitahu aku dengan ex2 ( 18 orang ) tak pernah gaduh. aku pernah cakap ni dalam entry lepas2. for me, buat apa nak gaduh. dah takde jodoh kan, terima jela. aku siap boleh jadi kawan baik gituu. huhu

And motif utama sebenarnya nak cakap, semalam aku boleh komen gambar ex boipren aku dengan awek baru dia lagi.. siap mendoakan kebahagian dorang. mature kan aku ? plus comel. xoxoxo tetiba rasa malu cite pasal ex boipren ni. haha

15 comments:

shu said...

bru2 ni pun sy trtgk ex-bf dgn gf bru..ok ja..wtpa nk gaduh2 kn..mmbazirkn life kt yg spttny happy..

CintaZulaikha said...

sb tu kan, lagi best jadik kawan baikkkk jek, pastu kawan baik ajak kawen..tak sentap sket rasa..(ye ke tak sentap?? mahu berderai jantung kalau betoi jadik, kikiki)

Liyaa Mf said...

Sebenanye kan, akak yg betul2 declare kapel ngan husband akak tu je laa. & dea pun penah jadik ex-bf gak sbb kitorg penah putus. Tyme putus mmg putus hubungan terus. Sbb maybe luka terlalu dlm kut utk dua2. Kalau kontek kang mesti nak gaduh. Skang pun dea kiranya ex-bf gak. Ex-bf laa sbb dah jadik Suami kan? Hehehe

Tapi. Ada tapinya. Tak kapel tak semestinya tak bercenta ngan yg laen. Akak jenis susah nak terima. Biasanya yg akak dah tersuka akak bercenta je terus. Bila org tu mintak kapel, akak jadik takut. Takut dikecewa. & realitinya, sume tu tak kekal pun. Husband akak tu je yg buatkan akak berani nak terima, & kawen lak tu ngan dea. Means, decision akak tak salah la kan? :D

Org yg pernah akak centa, or lebih drpd suka, akak bukan takleh terima dea bahagia. Tp jeles tu tetap sedikit ada. Tp akak still doakan kebahagiaan dorang dari jauh :D

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahaha amboi sheda, dh 18,,xnk cukupkan doploh ke??

alahai sweetnye,heheh baguslah doakan kebahagiaan org lain kn sheda, nnt kite lak dpt kbahagiaan yg lain carenya pulak

Shasha Yacob said...

haha, kita serupa, siap boleh jadik kawan rapat lagi. :D

Lady said...

tapi ramai yg lepas jadi EX maksudnye jadi MUSUH.

mujur jie takde lagi pengalaman di atas. xpernah ada EX. wehhee

Shiyda Aqma said...

fuiyoo ! 18 ? giler kentang ! hahaha :P ececeyy , memalu pulak :P

miranadia said...


18 yer...akak yang 22 tahun ni baru ada satu ex. woha!

Miss Zahirah said...

sokong2.. skrg pn ex dh jdi best frend.. doakan utk kebahagiaan dia..
dia happy, kta pn happy..
sma2 mendoakan xde la musuh2 dah.. hihihi

zila manaf said...

gempakkkkk. nak tips sket hehe ke playgal tetttt ;p

Mrs Velentine said...

MV ada 6 jer ex BF..hahaha

the malay male said...

18 ex?? Playgurl ke apa ni? Huhuhu

Anne Nurain said...

hamboii ramainya ex ye? akak 2 3 ktul je ex.kekeke..
kalau akak la, depends on macamna kitorng break. klu dgn cara baik, boleh la jd kwn tp klu cara x baik, harap la nak jadi kawan.. hahaha..

Lieya Yaya :) said...

18 ex ? wow . awesome . hehe . chill laa kan , da jd ex wat lex je . bkn ada ape2 gan kite dahh . :)

Farahin Ahmad said...

pergh 18 tuh. hahahaha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget