sayang sayangkuuu :)

Sunday, November 4, 2012

TIPS JADI PLAYGIRL

Assalammualaikum readers.


jahanam kan tajuk entry aku hari ni ? ahhh, pedulik. aku tetap nak berbicara tajuk ni jugak hari ni. yela, asyik laki je playboy. ini tidak adil tidal adil bagiku. tidak adil tidak adil bagiku. haaa, amek setepek lagu yuna. so, kaum hawa jom kita balas dendam. ni makanan jantan2 playboy di luar sana. *bunyi macam kasar la pulak


okay, aku tak tahu lagi ada bape tips sebab aku tulis spontan ni tanpa tekan backspace. peeewit, takde typo. hebat gila. so, di akhir entry baru la korang tahu bape tips yang sebenarnya k.


tips pertama

pakai phone banyak. so, number phone haruslah banyak. tak guna phone 3 bijik, tapi simkad satu je. bangang. kalau phone ada 3 bijik, simkad harus 3 ketul. nak senang, lepas kenal dengan mangsa (oh ya, anda adalah pemangsa ) dekat fb, twitter, blog , tumblr or wateva, baru korang beli sim. tanya dulu dia pakai sim apa. kalau celcom, baru beli celcom. nanti membazir pulak kan kalau beli awal2. tapi kalau boleh, suruh dia tukar DG. murah, 24/7 free call, msg. muahaha. dah dapat ? buat macam ni jugak dekat boipren seterusnya. pastikan sim berasingan. nanti nak jumpa, bawak 1 phone je. takdela kantoi. kalau nak jumpa boipren 1st, bagi alasan kat boipren 2nd and 3rd yang korang tengah senggugut. nak tido sepanjang hari. tips yang sama boleh dipraktikkan kat boipren2 lain. simple kan ? nak jadi playgirl tak perlu muka cantik, yang penting bijak. paham.

so, itu je aku rasa tips yang aku praktikkan. ehh. HAHAHA. so, adios. 



14 comments:

Izara4eva™ said...

Ok nk gtaw "dia" suh baca entry ni. *otw g tat nasi ayam* hahaha

SWEETSYAZA said...

haaa entri ni bleh baca je taleh praktikkan sbb dah janji pada diri tanak nakal2 dah sbb da nak kawen..huhu

Anne Nurain said...

nak tambah lagi, ingatan mesti kuat jugak.. contohnya bf 1 panggil hubby, bf 2 lak panggil papa (yucks!).. Kalau lupa & salah panggil kang curiga plak semua bf tu.. hahaha..

Cik Chokie said...

Haha dah tak nak praktikkan lagi amalan ni. Dah serik >,< cikgu kite cakap kalau kite curang memang pasangan kite akan curang kebiasaannya. Dan kalau macam tu tak merasai kasih sayang yang sebenarnya . hohoho ^^V

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahaha terbaikkkk leh dpraktikkan utk mmbalas dendam ni,,thanx =))

Lady said...

hamboi , siap ade tips ? *tknk ikut*

izzie izzam said...

pergh! terbaek lah entry nie .. haha! agak kejam tapi sesuai untuk kaum hawa yg sering dipermainkan lelaki .. opsss .. hehe :D

shiyda said...

adoii bahaya ni kalau encik bf baca entri ni . haha ^^

NIA SI DRUMSTICK said...

yang ni best!!ahahaha..semua pempuan suka ne..hahaha..

CikMai said...

tudiaaa tipssss..hahaha

tirahzairi said...

best best...hehehe

jom join GA mehhh

kyo_9 said...

kalah call girl operator kilang camni.. kuang3

Ila Aqilah said...

sheda apakah?? haha nice tips!

-meeSUPERGIRL- said...

jd playgirl mmg lah sng! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget