sayang sayangkuuu :)

Monday, December 3, 2012

DAH SAMPAI

Assalammualaikum readers.

Haha. Sambungan entry banjir. Memang malam tu aku nak naik train tapi rumah aku hujan lebat. Sekali tengok banjir wooo. Tapi time tuu hujan dah reda. Aku dalam hati memang berharap hujan lagi and air naik sampai masuk dalam ekzos kete bapak aku. Muahaha

Sekali harapan aku musnah semusnah musnahnya. Haha. And aku dah selamat sampai kat arau untuk start new sem. Doakan aku yea :)

14 comments:

afzalsukasuki said...

start new sem je, jangan gegatai men mata ngan budak kelas sebelah.

ikhlas daripada,
budak kelas depan

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

gudluck utk sem baru =)

deno said...

all the best for new sem! :)

-meeSUPERGIRL- said...

blaja leklok :)

zila manaf said...

kalau kekedah naik tren la lejen kan...rindu uum hehe

tirahzairi said...

selamat blajo ye dek...

Mrs Velentine said...

chayok2 utk new sem

Shiyda Aqma said...

gud luck utk new sem yerr :)

Karukord Jagau's said...

semoga berjaya :)

shasha yacob said...

do the best untuk new sem nantiu :D

Izara4eva™ said...

blaja rerajin syg :)

Anne Nurain said...

dah start new sem ni rajin2 blaja eh?
rjin2 update jgk. hehehe..

Miss Zahirah said...

slamat balaj.. ;)
jgn cintan cintun je tau.. hihihi

zera eira said...

selamat ber-sem baru seperti zera.

dan pasti anda akan sibuk macam zera juga.

maaf sesangat zera lama tak bw. btw, rinduuu dah ni! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget