sayang sayangkuuu :)

Thursday, December 13, 2012

NEW SEM

Assalammualaikum readers.

maap lama tak bw. internet connection kat rumah sewa lost. sedih pedih hidup takde internet. nak online susah, nak buat assignment pon kompem lagi susah sebab assignment kena plus dengan sifat rajin. aku takde sifat tu. kihkihkih

seperti dijangka, bila dah last sem kredit hour makin berkurang, hanya 5 subjek tapi still busy. lecturer pulun, 1st day kelas dah mengajar. tapi aku tak pergi. melepak ke jitra mall tengok twilight. pegi padang besar shopping. and now, duit habes. aku rasa macam nak tempek num akaun untuk mintak derma dari korang. ehem, sudi ?

so, just nak bagitahu yang aku masih sihat walafiat. masih bernafas, dan masih menjalani kehidupan sebagai pelajar. In shaa Allah, bila wifi rumah sewa dah okay, aku akan serang blog korang secara menggila babi/membabi buta. scary je kan ? muahaha

setakat sini, salam sayang dari sheda meor. kahkahkah


12 comments:

Mrs Velentine said...

good luck shida

Picoz Shupalula. said...

GOODLUCK AKAK!

Izara4eva™ said...

beli apa kt akak dr padang besar ? muehehe

zila manaf said...

jitra mall teringat kat jm cinema...hahaha tmpat lepak bdk uum.!!

NIA SI DRUMSTICK said...

ye la sheda..dah bz kan sekarang..huhu..jarang tgk sheda komen2 da skarang..

-meeSUPERGIRL- said...

belajar rajin2 :)

Shiyda Aqma said...

hehe , rindu kt sheda :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahah ni yg seram ni nnt bile sheda tejah blog akak, jgn sondol2 tau,,hihihihi

Liyaa Mf said...

Ingatkan dah naek semester memang tak blogging langsung. Best student gitteww! Hehe. Jangan nak ponteng kelas sangat :P Cepat la blogging semula okeyyy!

teha said...

study leklok ! hee :)

Nurulee said...

Ee pun dh lama tk bw. Hehe. All the best kak.

shuhadaothman said...

sama la kita. akk pon jrg bw skrg. balik taw nk tido je. U_U

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget