sayang sayangkuuu :)

Sunday, December 23, 2012

SEDIH PEDIH

Assalammualaikum readers.

Long time no see ya. Sorry naik lory. Mintak maap mintak maap. Huhu

Nak mintak pendapat laa. Kalau la korang gaduh dengan seseorang kan, dorang memang layan korang entah pape. Then siap block fb, sekali tup tup mintak maap, add balik kat fb. Nak approve ke tak ? serious question and I need serious answer. *muka serious

13 comments:

shuhadaothman said...

kalau shu buat x nampak je request tu. hehe. jahatnye :)

shuhadaothman said...

kalau shu buat x nampak je request tu. hehe. jahatnye :)

shuhadaothman said...

kalau shu buat x nampak je request tu. hehe. jahatnye :)

Shiyda Aqma said...

kalau dia iklas mintak maap tu , apa salahnya bg dia peluang kedua . tp kalau akak , akak approve je , lpas tu buat bodo macam tak knal . haha :p

-meeSUPERGIRL- said...

tak payah app laa . wat tatauu

Nur Amalina Maisarah said...

kalau still sayang die why not app je..mybe die perlu 2nd chances ^^

the malay male said...

tak matang punya perangai... Hahahaha



Apa kata jangan approve, jual mahal skit. Kalau tak nnt tiap kali gaduh nak unfriend.

Nurul Ashakirin said...

APP JE NANTI BOLEH STALK TEHEHEHEHE OK LOL

Nurulee said...

Ee pernah kena unfriend dgn classmates sendiri. Semua sbb ee dgn kengkawan kasi tahu cikgu yg dia meniru dlm exam. And ee pergi jumpa dia, ee cakap. Jangan add aku dah sbb aku mmg takkan approve. Then dia pun mintak maaf tp mmg since tu we never befriend dkt FB. hakhak

Pykaa Pdott said...

dia mntak maaf tuh maafkan je tapi jangan app . mna tahu dia tak ikhlas .

tirahzairi said...

akak pernah gak cmtu...bg peluang...next no more!!!

Mrs Velentine said...

x yah approvelah..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

ats kesalahan ape korang bgaduh ? kalau akk just ignore jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget