sayang sayangkuuu :)

Wednesday, June 15, 2011

IDENTITI SAYA !

saya shedameor ! anda ? HAHA

okay, ni bf saya. handsome kann ? tengok awek lahh ! bhaha. meor sharfizal, iloveyouuu :)


okay, aku tersangatlah bangga sebab pergi mana2 orang akan panggil aku dengan nama shedameor. hamek kau ! dengan bapak aku sekali aku femeskan. bapak aku bangga sudaaa. bapak korang mesti tak bangga ada anak macam korang kann ? okay, ni main2. sorry la.. yelaa, main2 pon tak boleh. okay bye. ehh, tiba2 ? HAHA


aku rasa, aku pakai nama ni bila buat FB dulu. and you know what, nama Fb aku tak pernah bertukar sekali pon sebab aku bangga pakai nama ni. yang lain, yang suka tukar2 nama tuu, aku perli korang sikit je. jangan marah lol :P berani ke marah aku, aku kepit hidung korang pakai penyepit kain. haaa, terus kepek je hidung tuu. jenuh kena kejar balik BF and GF. masak la kome. haha


ape motif aku sebenarnya ni ? gggrrr =.= takde motif. saja. nak marah ? kesah ke pulak aku kann ? diaamm jela. da diaam ? lantak korang la.


wehh, sebenarnya aku rindu abg ji tahap cipan nak beranak ni. aku tengok semua bf membe2 aku pakat dok turun arau nak jumpa marka masing2 tapi abg ji aku tu buat muka kering ayor je pulak kann. tensyen je. HAHA. tipuu je. abaikan. tak kesah pon. lagi taknak dia datang sini ada laa. nanti kantoi aku ada bf lain. bhahaha. jangan salah paham. aku sangat setia. hik3


<<-- amboi, handsomenya cik abang ni. dari belakang nampak macam aaron aziz. pfffttt =.=


kalau ada pon, hanya Gu Jun Pyo. wow ! itu pelakon cite korea boys over flower tuu.yess, kenapa ? haha, aku tengok cite korea wehh. ni semua salah anis. hidup aku terumbang ambing tengok cite ni. makan, tido plus mandi ntah ke mana. concentrate memahami cite ni. jangan gelak la kalau boleh. tumbok kang, pecah pundi kencing kome pulak kann. pastu nanti, masok la paper muka aku terpampang depan. okay, da hiperbola. k lahh, bye.




p/s : aja aja fighting !

18 comments:

NARDtheNERD said...

i pun tak penah tukar nama FB i.
ingat u sorang je?.
ehehe.

chill. :)

shedameor said...

amboi, main kasar nampak. hik3 :)

balecan said...

nama i bale..bale tu stand for nama apak i taw!lagi la apak i bangga!haahha

shedameor said...

awat bale tu sempena nama bapak u pulakk ?

KAMIHIDUP said...

KAMI pun tak tukar nama facebook, leceh.

shedameor said...

yeahhh, memng leceh pon ;p

Ihsan Arifin said...

memang ade gaye aaron aziz -,-

shedameor said...

ki8. perli gilaa ^^

ibnubaba_04 said...

buat pe nk men2 tukar name kt fb..buat ssh org nk contact je

shedameor said...

aah, tahu takpe. sekejap pakai nama lain, sekejap nama lain. susah je :)

amna said...

setianya.. saya dah berapa kali tukar nama you.. *sepit idong pkai pypit kain ;P keh3~ meor shafrizal tu ayah awak or bf ? kompius jap..

shedameor said...

meor sharfizal tu abg sheda. hehe, memang saje bagi kompius ponn :)

ïêmå å¢klê§ said...

haha,, aaron aziz sekeping....

shedameor said...

kann kann ? kurus sangat lah dia tuu :)

EiZaRaZiErYa said...

owhh..goo jun pyo eh..?? atau nme sebenar lee minho~ xpe2...amek2...zie pnye jang geun suk..^_^ yoo soeb pon zie pnye~ jgn curik tw..ehehe.. wink3 >_<

shedameor said...

haa, yang lain tu zie punye. tapi jun pyo sheda punye okay ? :P

EiZaRaZiErYa said...

ehehe...deal~ wink3 >_<

shedameor said...

cantekk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget