sayang sayangkuuu :)

Friday, June 17, 2011

SEGMEN / TABIAT SAYA YANG PALING PELIK

okay, act sangat bosan so saja nak join segmen anjuran lulu ni. segmen pelik gituu. wahh ! tak tahu la bagi korang pelik ke tak tapi just nak share cerita aku ni je. pelik ke tak pelik ke, judge la sendiri okay :)

aku ni dari kecik2 lagi, suka sangat cium ketiak abah. nak2 pulak time abah balik keje tuu. perghhh, lagi menyengat bila cium berpeluh2 tu kann. sumpa sedap baunya. adik-beradik aku yang lain geli tengok tapi aku bukan kisah ape. kecik2 kan, mana tahu malu. so, jadi habit sampai ke besar. yang mak pulak, jelous sebab cium ketiak laki dia. hehe :DD

selain itu, *ayat nak skema SPM* aku jugak suka main bulu ketiak abah. pendek kata, semua bahagian ketiak abah, aku punya lahh ! bhahaha. dulu kecik2, nak susu mintak mak and then dia bancuhkan. bila mintak susu, mesti nak tidur kann. tapi nak tidur cari abah. terkangkang tangan abah ke atas, then gentel la bulu ketiak tu sampai tertidoo. aku selalu amik pot belah kanan. belah kiri, adik aku. habit dia main tetek abah *uppsss, terlucah pulak* tapi ini kisah benar kami, terpulang la bagi tuan punya segmen nak menilai pelik atau tidak. sekian ;)

ini abah saya. handsome kann ? jangan imagine bulu ketiak dia panjang mana okay ! :)


p/s : habit ini akan bertukar kat laki aku pulak nanti. hehe

43 comments:

Mrs. Farhan said...

Wahhh, peliknyee. HEhhehe.


Dtg follow =)

shedameor said...

hik3 ^^

KAMIHIDUP said...

pelik sungguh, anak abahlah ni. :)

HeziqaMushadadLee said...

Allah!sangat pelik tuh..haha

shedameor said...

kamihidup : yea, saya anak abah. hehe

shedameor said...

heziqamushadadlee : pelik kann ? nama anda pon. hehe

Cik Eka said...

sheda..!!!

ahahahhaha
peliknyaaaaaaaaaaaaaa.....

hahahaha..

tapi kan ketiak ada bau satu macam..hehehehe...

takpe2 nanti dah kawin boleh cium keyak suami..heheheheheh....

eka nak buat jugaklah ketium keyak suami nanti..hahahahaha

Cik Eka said...

ok,sapa nak singgah tengok eka punya pelik sampai nek botak boleh klik eka

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/06/segmen-tabiat-saya-yang-paling-pelik.html?showComment=1308307025286#c6862928706463097654

shedameor said...

ketiak abah tak busuk, sedap je bau tauu. hehe. eka, sheda pon macam tu jugak. mula2 buat2 la akal cium ketiak abah. untuk testing sebelom cium ketiak suami :)

EiZaRaZiErYa said...

e'eh...tabiat kite same~ cium ketiak..ahaha...tapi zie...ketiak angah zie...ehehe..malu pulak ase bongkarkn rhsie ni an..ehehe. wink3 >_<

shedameor said...

haha, ketiak angah zie tu sedap tak ? hehe

elnino moona said...

hahaha ini lagi la pelik.. alahai~.. abah tak rasa geli ka duk main2 bulu ketiak dia?.. hehe

shedameor said...

tak, abah buat muka redha je. hik3 ^^

EiZaRaZiErYa said...

ahaha...sedap lah~ wangi tw...bau dashing~ ehehe...skg ni pon suke ag bau 2...tp xdak lah pg cium2 ag dah at angah zie 2...spe2 yg pkai dashing 2..cept lah zie jtuh aty..ehehe...cair dek bau nye...muaahahaha.. kantoiii.. wink3 >_<

shedameor said...

hehe, tahu takpe. dashing sedap gila :)

Cik Eka said...

hahahaha..sheda..kalau bulu dia panjang mengurai lagi sedap kan???
ley gentel2..hikkkksss

hahahahahaha

tapi kalo bau ketiak masam2 tu memang sedap,tapi kalo yg hangit cam bau kari tu tak tahan..hahahaha

shedameor said...

eeee, yang bau kelat + pahit = bangla tu takmaulaa. hik3 ^^

EiZaRaZiErYa said...

ahahahah...ade ke yg bau cm 2 ..?? ehehe...mau pengsan 2 nt...sheda masih bau ketiak ayah ke..?? zie dah x dah..takat bau2 bau yg pemakai dashing ni pkai adelah..ehehe.. wink3 >_<

shedameor said...

bau2 gituu je. takdela macam dulu2, maluuu. hehe.

EiZaRaZiErYa said...

ahahahaha....cover2 lah ni eh...hihihi.. wink3 >_<

shedameor said...

nampaknya begitulahh. HAHA

Cik Eka said...

ha tau takpa..tak nak bau juai kain tu...boleh pening nampak bintang berpinar bijik mata pastu umwek...

yg masam2 takpe..lagipun darah daging..ayah kite..kan kan..heeeeeeeeeeeeeeeeee

shedameor said...

haha, betol tu cik eka. bau abah, takpelahh :)

jaya jr said...

haha,tapi klo dah abah suke,takde laa buruk mane..kui3

shedameor said...

abah sempoi dan merelakan :)

bombay said...

hehehe..ini memang lawak..hehe

Gen2Merah said...

hahaha.. pelik2 sangat laa... kekekeke

shedameor said...

bombay : bukan lawak. tapi pelik laa. hehe

shedameor said...

gen2merah : ki8. kann kann ?? ^^

hasrul hassan said...

Salam. Nanti dah kawin .. tuko le tu .. hehehehe ... weeeee .....

mekasih singgah kat BK ... :)

arif helmi said...

i have follow ur blog..this mine http://arifhelmi.blogspot.com/

shedameor said...

hasrul hassan : nanti da kahwen, memang kena tukar laa. tapi taktaula kot2 bau lain kann. HAHA

shedameor said...

arif helmi : oryte, sheda terjah :)

ïêmå å¢klê§ said...

euwww....
sekrang abah...
nanti dah kawen cari laki pulak..
hiih

NARDtheNERD said...

okay pelik.
nasib baik bulu ketiak je kann.
HAHA.
:)

shedameor said...

kak iema : hehe, nanti kat laki pulak. awwww ! HAHA

shedameor said...

nard : haha, nasib baik bulu ketiak je kann kann ? bulu lain tak main lahh. hik3 ^^

!xOra said...

pelik dan kelaka.....ahahaha....tp selalunye yg pelik 2 memanglah kelaka kan...heeeee.... >.<

shedameor said...

aah, betol2 :) hehe

Lulu Caldina said...

ini mmg pelik habis... ekeke... mesti anak abah ni...

shedameor said...

aah, anak abah :)

Azzah said...

salam..singgah baca sifat pelik awak..serius,da kahwin awak akan cium ketiak suami pulak..macam saya..hu..hu

shedameor said...

hik3 ^^ akntoi awak cium ketiak suami :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget