sayang sayangkuuu :)

Tuesday, August 9, 2011

AKU CANTIK TAK ?


anis : sheda, kau rasa kau cantik takk ?
aku : cantik ! *sengehsengeh
anis : *ketawa berdekah sehingga tiada rasa sopan kewanitaannya :D
aku : aku bukan perasan tapi aku yakin aku cantik. *muehehehe
anis : okay okay =.=


penah tak ade orang tanya korang soalan cepu cemas di atas ? kalau ada, ape yang korang jawab ? korang bagi jawapan macam aku ke atau korang merendah diri ? means, *aku tak cantik laa, kau lagi cantik. puihhh ! tipuuu. hakikatnya korang memang selalu cakap diri sendiri cantik kann ? tambah lagi kalau depan cermin. jangan tipuu. ni bulan puasa ^^

act, kita sebagai manusia ni memang makhluk paling cantik tau kat dunia fana ni. dah Allah bagi kita kecantikan tuu, kenapa mesti kita menolak or lagi tepat, buat2 menolak kann ? be yourself and improve your confident level. da kita cantik, mengaku jela kann. nanti Allah tarik balik nikmat tu, baru tahu. yela, korang merendah diri tu macam tak bersyukur dengan ape yang korang ade. so, aku cantik tak ? korang cantik tak ? HAHA

tapi, walau cantik macam mana pon, kalau hati busuk, tak guna jugak kann ? and one more, janganla kita salah gunakan kecantikan tu sebab one day benda tu akan memakan diri kita jugak for last, jangan la terlalu bangga sampai orang naik menyampah pulakk kann^^ so, macam mana ? setujuu ? give your words readers :)

walaupun titew pendek, titew comel kann ? heeeee


p/s : kalau salah, tolong betulkan ea :)

58 comments:

Farahin Ahmad said...

tipu dose.one word--> saye cantik!hahhaha

Fasharul said...

setujuuuu!!!:)

shedameor said...

farahin ; yeaa, anda memang cantik ponn :)

shedameor said...

fasharul ; thankyouu bro :)

teha said...

oh yess ! agree dgn kamoo sngt2 :)

|| A r a W a n i || said...

ye, awk memang chantek..=)

alif haris said...

err ibu sy ckp kalau tipu dosa masuk api neraka ..so sy cakap la comel :D

haha jgn bangga sgt .. ^^ hehe

sleeping_maniac90 said...

mlunyer nk ckp ak nih cntik hak3.....

Fasharul said...

bro??sape lagi tue niw?xngaku umur la tuh..hhe

jann sinuja said...

betul2..sume org ngaku die cntik..tp kalo cntik biarlah cntik sumenye..jgn cntik rupe je tp perangai tak

amiradengdeng said...

cantik cantik

amiradengdeng said...

cantiknyeeee :)

MN said...

semua orang punya kecantikan nya yang tersendiri .
bersyukur lahhh :)

shaliza khairi said...

kacak luar, kacak dalam.
saya kacak. heheh~

ade2mama said...

lalalalalallaalall..
tu lappuan :p
weekk

rara pinkmafia said...

comesl syg.

Ieja zukhi said...

psssttt...awak mmg comel..tinggi awk bape..ieja 157 jewww=(

Amirah Ali Hairuddin said...

ehh.aku cantik gile.haha;p

wani zamri said...

alaaa comelnyewww tawan titewww ni :)

shedameor said...

teha ; thankyouu dear :)

shedameor said...

arawani ; maluuu la saya. btw, thankies :)

shedameor said...

alif haris ; tapi tu awak menipu tuu. HAHA

shedameor said...

sleeping maniac ; cakap jelaa. hehe

shedameor said...

fasharul ; ehh, awak la lagi tue ^^

shedameor said...

jann ; setuju tuu jann. kalau cantik, biarlah cantik semuanya ^^

shedameor said...

amira ; ye2, tahuuu :P

shedameor said...

MN ; betol tuu. jangan tak bersyukur pulak kann ^^

shedameor said...

shaliza ; yea, anda kacak lagi bergaya :)

shedameor said...

ade2mama ; ye, kau nsem. okay ?

shedameor said...

rara ; thankyouu sis :)

shedameor said...

ieja ; thankies. 148 je. 157 tu tinggi la. jelous =.=

shedameor said...

maerah ; kalau hang, aku tak dapat nak cakap ape2 laa. haha

shedameor said...

wani ; ehh ehh ? baru tahu ke ? HAHA

FarhanaLicious said...

semua ciptaanNya tu cantik :)

Mr.Thinker@Ali said...

kamu cantik. saya kacak. fair? HAHA! :)

amna said...

semua manusia diciptakan cantik :) terpulang kepada setiap insan menilai tahap kecantikan tersebut.. sbb tu Dia jadikan manusia pelbagai citarasa, kan?? hehe

selamat bersahur :)

shedameor said...

farhana ; betol tu :)

shedameor said...

ali ; owhoo, itu sangat fair :)

shedameor said...

amna ; hehe. betol2. selamat bersahur jugak ^^

aRa ❤ aFiq™ said...

sy cun.. hehe

shedameor said...

yee, akk memang cun pon ^^

amer_hoosynie said...

titew = kita... itu jer saya nk betol kan~ =P

ade2mama said...

dushhhhh!!!!..

salwaismail said...

cantik!!! :D

shedameor said...

amer ; alaa, titew gurau je cakap macam tuu :P

shedameor said...

ade2mama ; hang pasaipa kasi dusss sebijik kat aku ?

shedameor said...

salwa ; thankyouu :)

Wanie said...

haha..klu ad org tanye camtu mesti org yg tanye tu betol cantik tak?

Wanie said...

lupe lak..comey2..:)

Nurnajwa said...

OMG sis, SUPER COMEL NI ><

*ehehe, klau mcmtu kte pon comel jgak ;P*

shedameor said...

sis wanie ; hik3 ^^ thankies :)

shedameor said...

najwa ; awak memang triple comel dari akk ohh !

zEri sAfEerA said...

hahaha:)) kalo dgn geng 1 kpala mmg mngaku la kan sbab nk kasi ktawa pcah. tp kalo dgn org yg x knal sgt sy ni mcm mana, mmg x mgaku la kan. hehe :D

ïêmå å¢klê§ said...

ciptaan Allah 2 kan cantik semuanya...

hati je yang xtau cantik ke x..










emm sheda ni cantik kotttt.
hahaa......

alif haris said...

hahahaha .. serius la ne ade tipu hehe

shedameor said...

zeri ; ehh, sheda mengaku je sebab sheda muka tak malu sikit :P

shedameor said...

kak iema ; maluuu la saiaa :)

shedameor said...

alif ; haha. yela :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget