sayang sayangkuuu :)

Thursday, August 18, 2011

AWAK DAN AWAK, TERIMA KASIH TAU :)


hari ni buat pertama kalinya nak buat anugerah untuk followers kesayangan aku. hik3 ^^ tak nampak ke followers aku da bertamabh menjadi 1000. HAHA. batak ye dak aku ni ? aku kesah ape kann ? aku tak hidup dek puji, tak mati dek keji. wahh, kelas gituu bahasa aku sekarang. kau ade ? takde, duduk diaamm2.

*bukti ni :)

dan secara kebetulan, follower ke 1000 adalah junior sekolah lama aku duluu. EIRA WAZIR. thanks darl follow blog akak yang comel ni. huhu.


dan aku tertarik jugak untuk memperkenalkan follower ke 999 - TEJA. nice kan angka 999 ni ? macam untuk khairat kematian je. muehehe :)


so, ape lagi. jom terjah mereka !

p/s : tak sabar nak post entry tentang awak laa !


26 comments:

SyuE said...

wah! Tahniah! semoga pasni boleh meningkat ke angka 5 pula. ;)

shedameor said...

hik3 ^^ hope so :)

Ieja zukhi said...

bestnye!heehehe....dh ramai pembaca..=)

aRa ❤ aFiq™ said...

ta smpt na unfollow td.. hehe

Cik Bell said...

wah..dah 1000..rezeki bulan Ramadhan jugak ke nie? Asyik sbut BE je..hehe

Wanie said...

hehe..tahniah dear..:) tingkatkan lagi prestasi kurangkan kontroversi ye :)

shedameor said...

kak ieja ; yeke ade orang yang baca ? hehe

kak ara ; ohh anda sangat jahat :P

cik bell ; aah, rezeki ramadhan :) BE apakah itu ?

kak wanie ; okay kak :)

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

waaaa tahniah...ye sis

Khairil said...

tahniah awak..tambah semangat lagi le lepas ni ye... :P

Mr.Thinker@Ali said...

skg ni 1001. tahniah! :D

terima kaish kepada mereka yang telah meningkatkan penghuni pondok buruk kami. :)





weh, sedap lagu. suka dengar. :)

siti oh siti..

shedameor said...

opkos laa. hehe thankyouu :)

teha said...

wah ! congrats yee :) dh smpi 1000

shedameor said...

thankyouu :)

beluncas ^.^ said...

congrateee !! waahhh epy lhaa tu nati sampai ta bole tdo malam . hehehe .. nice job babehh . (:

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?fd61b67283b06a1bff5cb896a5927102

shedameor said...

thankyouu :)

Syafiqa said...

Tahniah2 :D salam ramadhan

dhiera said...

tahniah ye..
pagi ni follower widget ada problem kot. tengok ramai yang kosong je~

dhiera said...

tahniah ye..
pagi ni follower widget ada problem kot. tengok ramai yang kosong je~

shedameor said...

syafiqah ; terima kasih tau. salam ramadhan jugak :)

dhiera ; aah kann. haiyaa, jangan kosong betol2 sudahlaa :)

ade2mama said...

hoyeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
power2

shedameor said...

kan kann ? kau ade ? HAHA

amna said...

alhamdulillah.. best2~ untungla ^^

shedameor said...

hehe. untonglaa :)

eira wazir said...

hhe . tq kak sheda . bangge pulak jd follower yg ke 1000. siap post lagi dekat entry. hha =)

shedameor said...

welcome dear :)

zEri sAfEerA said...

wow. dah 1000. boleh blanje lpas ry. wah tetibe. kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget