sayang sayangkuuu :)

Thursday, August 18, 2011

SEMUA SERBA TAK KENA :'(


salam 18 Ramadhan :) puasa hari ini ada okay tak ? harap okay la yea. jangan sahur tengah2 hari buta pulak !

act, aku rasa macam tak sabar sangat nak balik. nak jumpa mak, abah. nak pelok cium dorang. rindu sangat rasanye. *ade masalah baru kau rasa rindu yea. anak durhaka :)

mak, kite dah penat la duduk sini belajar. kite taknak belajar da boleh takk ? kite nak tolong mak je kat rumah. tolong abeskan beras :P serius, rasa penat sangat sekarang ni. semuanya serba tak kena. nak belajar, takde mood. pegi kelas, macam tak dapat ape2 input. down la mak. i need your shoulder. kite nak tepon mak, nak ngadu semua yang kite rasa ni tapi kite takut mak risau. kite taknak susahkan mak.

mak, hati kite sesak sangat. kite tak tahu nak buat ape daa. kalau mak ade, tentu boleh tenang dengar nasihat mak. duk sini, macam2 kena buat. penat daa. almost setahun keep doing the same thing. penat. sampai bila nak abis benda ni ? asyik rotate benda yang sama. *ayat aku pon ulang benda yang same. HAHA

k, laa. takde menda pon post ni. just luahan hati yang tak stabil :) bye =.=


p/s : hari tuu si dia komen entry kite. hik3 ^^

15 comments:

fairuz said...

bestnye ade mak.. kite takde dahh. :(

shedameor said...

ehh, sorry tu hear that :( jangan sedih2 yea.

beluncas ^.^ said...

adoii . weyh .. kao buat aq sebak lhaa dear .. aduhh .. siyes aq pun rendhuu kan pamily aq tuu .. sobb2 .. lagy setahun jee aq nak abes belaja . arghh ! masa ! cepat2 lhaa berlaluu ~~

ade2mama said...

sje ulnag2 ayt ye..bg pnjg ckit krngan tu ye huhuuhhu..

ala rilez la..susah2 dlu..senang selame2nye...:)

btpe nk senang2 dlu..nk kew susah slme2nye:)ala sekjap jew blja tu:)
peace k:)

Mr.Thinker@Ali said...

pergh.! gua baca penuh syahdu. sebak jap. :)








gua sayang mak gua. harap lu sayang mak lu gak. salam ramadhan. selamat beraya kelak. best lagu. :)

Ieja zukhi said...

haip..ape nie sdh2..
sheda kene kuat k..
blajar betul..bg mak sheda bangga ngan sheda..
u can do it!
sheda kan kuat...=)

shedameor said...

beluncas ; hehe. saje taip entry jiwang2 sikit. selalu rockers je kann. haha

ade2mama ; haha, baiklah pakcik. ye, saya taknak susah selama2nya. hehe

ali ; hehe. opkos la gua sayang mak gua jugak. kekeke. semangat raya la maknanya tuu :P

kak ieja ; thankyouu kak. sheda tensyen sikit je skg ni. nanti okay la tuu :)

aRa ❤ aFiq™ said...

na dekat2 cuti mang ta da mood na blaja.. tp tyme 2 gak lecturer myk dok push.. uat test la.. quiz la..

shedameor said...

sheda test sume lepas raya. adoi, time tu otak da berkarat dek lemang ketupat.

teha said...

xpe2.. time rye nnti , peluk mak kuat2.. hehe

sesuka haty said...

anak manje mak...<3 asal pk nak balik kne pk test hmmmm..

shedameor said...

teha ; i will :)

minah ; haha. da tuu, takkan aku keluar dari perot bapak aku pulak kann.

dhiera said...

jangan mengalah girl~ kena kuat semangat!

betul2 anak mak ni.

salam perkenalan~

shedameor said...

dhiera ; memang anak mak ponn. hehe. salam perkenalan jugak :)

zEri sAfEerA said...

hurm normal kot tiap kali ade mslh mesti rs nk balik rumah. nk tepon, tp xnak bg mk rsau kan. hurm,,, xpe, ckit je lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget