sayang sayangkuuu :)

Friday, August 19, 2011

THANKS SAYANG. MUCH LOVE FOR YOUU

salam. kan mood macam tak stabil je sekarang ni. alhamdulillah, da kembali okay. thanks to all yang support and give new spirit to me. sayang korang sangat2 tau terutamanya hang -> munie :)
sayang kau lebih wehh. and thanks jugak yang lain2. piqah, elly, teha, nana and kak ara :)

tapi aku sangat tertarik dengan ape yang membe aku post kat wall aku. jap ea, aku upload pic. haiyaaa, line slow la pulak. jap2, tunggu =)

nampak tak ? tak nampak pandai2 la pakai kanta. HAHA, jap aku copy ayat dia :)

Siapa wanita cantik ?
Wanita cantik ialah :
1.Melukis kekuatan melalui masalah
2.Tersenyum saat tertekan
3.Tertawa saat hati sedang menangis
4.Tabah di saat terhina
5.Mempersona kerana memaafkan
6.Mengasihi tanpa balasan
7.Bertambah kuat dalam doa dan & pengharapan Ilahi...

siapa wanita cantik ?
Nor Syahida Binti Meor Mohamad Omar

Ya Allah... Walaupun dia tidak cantik di mata manusia, cukuplah sekadar cantik dihadapan-MU!

riena, nape kau buat aku nanges ? serius. aku rindu sangat kat kau. rindu nak pelok cium kau . bila kita boleh jumpe kann ? sebak aku wehh. riena, kau kawan dunia akhirat aku. thanks sebab sanggup susah senang dengan aku. kadang2 aku lupekan kau. im sorry dear. kau jaga diri baik2 yea. aku sayang kau.

aku ni selfish. cari kawan2 lama bila aku susah. bila senang, aku lupe dorang. sorry korang semua. aku tak buat dahh. betol la orang kata ;

bila kita sedih, kita tengok siapa yang ade di sisi kita. time tu baru kita boleh sedar yang mana sahabat sejati :)


p/s : aku ni bukan kawan yang bagus tapi aku akan cuba berubah :) pray for me.

9 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

alala.. sweet nye entry ni.. na nanges gak la.. hehe..yew la akak pown kdang2 cm2.. da p tmpt bwu ada kwn bwu, kwn lme lpe la..

missRieRie said...

aku pun syg kat kau shedaaaaaaaa.
syg gilerrrrrrrrrrrr !
:) insyaAllah ade rezki kite jumpe :))

alif haris said...

hehe .. sy kwn yg bagus tak ??

shedameor said...

kak ara ; kite tak sedar semua tu kan kak ara ?

riena ; thannks darl :)

alif haris ; ehh, awak kawan ke pakwe ? tett :P

ade2mama said...

ala3..jiwang nyew:P
uhhuhuh..wah xsngka aku.
bu aku taw ko ny setia kwn huhuhu

shedameor said...

haha. aku ni kawan yang baik :)

zEri sAfEerA said...

best ayt 2 :)

muniey , 19y/o said...

awww terharu nye de nme aku. hehe :) alaaa sheda. neh nme nye kawan. wktu susah sme2. aku bkn nak kwn tyme senang je weh. no big probs la. aku pn tyme sedih aku carik kau jugak kn? kate kawan. ape daa~ :D

Picoz Shupalula. said...

sahabat sejati setia menemani ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget