sayang sayangkuuu :)

Tuesday, August 23, 2011

SELAMAT HARI RAYA :)


salam 23 ramadhan. hye uolls. seronok sangat tau hari ni. yelaa, kalau takde halangan titew balik kampung halaman esok tau. tak sabar nyahh nak balik esok. titew perantau, memang rasa la nak balik awal. kau takde perasaan tu shadap jela wehh. hanya orang yang jauh dari family je tahu perasaan berkobar2 tuu. so, mungkin ini entry yang last sebab kat rumah maybe busy buat kuih raya. hik3

so, di kesempatan ini aku nak wish selamat hari raya untuk semua kawan2 and bloggers semua. sorry kalau ada terkasar bahasa, terlepas bicara, termarah tak semena2, aku mintak maap okay ? 0-0 balik lahh wehh. fair kann ? aku tahu aku banyak buat salah dengan korang, so aku tebus balik kesalahan tuu. muehehe. nanti raya datang rumah, aku bagi duit raya duapolohsenn. CUKOP ! :)

k, bye.


#ade macam artis photoshoot tak ? HAHA

p/s : jangan makan sakan sangat raya ni nohh :)

16 comments:

cIk JanNah said...

dear!!
selamat hari raya in advance. jeles sbb kamu buat kueh rya!! kita nak jugak buat. tp...HAHA

Wanie said...

seminggu lagi la dikkkk nak rayaa..jangan la wish lagiiii :P

aRa ❤ aFiq™ said...

photoshoot kt KP ka? hehe.. akak pnye wet raya lebeh bole? haha.. mat ai laye.. :)

bombay said...

selamat hari raya..;)

alia azmi said...

samad ary rya .. mahap zahir btin ^^

Miz Novexx said...

takkan dua posen je, mana aci... ;(
heheh
selamat hari raya (^__^)V

ade2mama said...

xnk 0-0 de..xde2..nk seri 1-1??
sbb xvbest la 0-0 kn huhuhuhu

cmat ari rye:)

beluncas ^.^ said...

yaa . 0-0 jugaa taw .. heheee . salam lebaran .

ILA HonEyBuNNy said...

Yeahhh....selamat pulang ke kampung yer...hehe..

selamat hari raya in advance jugak..;-)

dhiera said...

selamat hari raya aidilfitri~
berhati2 di jalan raya ye~

maszmadi said...

salam kenal,

selamat hari raya juga

maaf zahir batin..

sLpmEpLz™ said...

hahaha selamat ari rya..

alif haris said...

selamat pulang ye :)
berhati2 ..

Aisyah Aina said...

semangat betul nak raya...

artis konon...wekkk....haha

Far8 budak baik said...

bz wat kuih ke..
bz makn kuih..
pehhh lagu raya siap..
haha!

ïêmå å¢klê§ said...

entry last konon :P

akak xbuat kuih raya pun, semua kakak2 akak dah sediakan.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget