sayang sayangkuuu :)

Tuesday, September 6, 2011

MAIN BALAS STATEMENT JOMM ?

hik3. tengok title di atas. terasa macam kanak2 ribena pulak. tapi sekali sekala ape salahnya kann.

okay, entry ni khas untuk awak. yang lain jangan sebok nak baca. orang ada masalah dalaman memang macam ni :)

firstly, kite pon da tak tahu nak cakap ape awak oi. mungkin kite ni bertindak melulu, terus block awak dari FB. tapi awak tak tahu kan nape kite buat macam tuu ? act, tak payahla terang panjang2 kat sini sebab awak takkan paham ponn. takpelahh, meby persahabatan kite sampai sini je even kite penah berjanji kawan sampai mati kann. mungkin ade hikmah di sebalik semua ni. kalau kite berbaik ponn, kite still takkan dapat jadi macam duluuu. okay dear ? everything happens for a reason right ? anyway, selamat hari raya jugak. btw, kite ade mesej selamat hari raya kat awak, tapi awak tak reply. its okay, awak busy kann. and awak marah kite sebab kite rapat dengan musuh awak kann ? ohh, sesungguhnya kite berada di tengah. mungkin la awak rasa kite ni talam dua muka tapi kite tak macam ape yang awak pikirkann. ohh, kite tak tahu nak explain macam mana. ape2 hal, kite mintak maap sangat2 atas semua silap dan salah kite kat awak. kenangan lalu membuat hati ni rasa sayu sangat, begitu singkat kenangan yang kite cipta. ape kan daya, masa tak boleh berpatah kembali. semoga berbahagia di samping dia dan dia. kan awak ade mereka je dalam hidup awak sekarang ni kann ? bye.


p/s : Tuhan je tahu betapa banyak air mata ni jatuh kerana keegoan diri.

12 comments:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

manusie ni macam-macam ragam ..

amirul iman said...

hye.
thanks follow blog mirul.
singgah lagi okay. :)

aRa ❤ aFiq™ said...

alamak da terbace.. ngee~

ade2mama said...

aduhhhhh
ala3 cian dye:P
ala xpewla..nty crik laen taw:)
mne taw hikmah dye dpt kwn lgy bgus??? cpe taw kn:)

*gudluck dlm pershabat or EHEM2 heehhe

Bancik said...

salam aidilfitri

Gen2Merah said...

itu lah kan.. bila kawan2 berkelahi, kita di tengah2 yang jadi serba salah.. nak sana kawan, di sini pun kawan.. tak pasal2 di label talam dua muka..

banyakkan bersabar ye Shamedor.. apa yang penting kita ikhlas nak berkawan dengan sapa2.. Insya Allah pasti ada hikamhnya

CintaZulaikha said...

ikut kata hati mana yg baik tuk kita..dr makan ati, betoi tak..

Far8 budak baik said...

luahan hati ker ni..
hahahahahahahaha!
tak ley belah betol..
18 tahun kebbawah tak ley bace kot =p

teha said...

alamak ! dh terbace laa entry nie.. hehe.. sabar oke :)

cIk JanNah said...

ni surat utk kawan lelaki ke pompuan.? heee:)
btw, just be ur self jer dik

ïêmå å¢klê§ said...

janji niat kita berkawan kerana Allah..
biar la die nak marah pun nnt die paham jugak..
sabar je erk...

shedameor said...

fatin ; ermm. no komen. hehe

amirul ; okay :)

kak ara ; 2 kupang pleasee :P

ade2mama ; bukan untuk pakwe ea. aku tampo kang. HAHA

bancik ; salam aidilfitri jugak :)

gen2mama ; urm, betol sangat tapi ntahla, benda da jadi. orang tak paham kite.

cintazulaikha ; betol3 :)

far8 ; haha. so, JANGAN BACA ! kui3

teha ; kena bayar 2 kupang. HAHA

cik jannah ; kawan pompan la kak. hehe, thanks :)

kak iema ; okay kak. thankyouu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget