sayang sayangkuuu :)

Monday, October 17, 2011

CALON ISTERI FOR GUYS OUTSIDE THERE !

salam readers. ha, entry hari ini khas untuk lelaki yang single mingle tuu. yess, ini sesi cari jodoh. ade beberapa calon yang ingin diperkenalkan yang sesuai sangat jadi isteri korang. kompem korang bahagia dunia akhirat. ape2 hal, contact je i kat FB yea :) #macam mak ayam pulak. kuangkuangkuang :D

1.
ni cik gayah. umur 23tahun. seorang tukang masak profesional :)

2.
ni mek vogue. umur 19th. pelajar.

3.
ni nik nirzawati. 20th. pembantu dewan makan.

4.
ni cikgu aishah. umur 24th.

5.
siti khodijah. alahai, sejuk mata memandang kann. hik3

6.
sila jangan tengok yang belakang tuu. calon yang depan okay. aini shafini :)

7.
kartini. pelajar jurusan seni berumur 21th.

8.
ni yang last, lisnawati. mencari suami yang bekerja sebagai guru.

anda jugak boleh contact num phone saya - 057789023 :) #num telepon tipuuu :P


p/s : korang tak rasa ke entry ni macam promote diri sendiri ? maklumlahh, saya SINGLE :P

18 comments:

YOUsoF said...

Jejaka : ;P

Fatin Farhana Binti Ramli said...

HAHA .. name tu tak boleh blah .. hmpir hampir tertipu tadi ..

Syafiq said...

weeewit. kehkehkeh ;P

yen(toka ziizokukuto) said...

orang kata,,dekat dunia ni ada tujuh orang yang muka sama macam kita,,tapi ni dah lapan,,hahaha :)

nice entry,,,

~..SiKecilMirmO..~ said...

Heh??? bukan org sma je tuh?? hahaa.. tertipu tertipu... keh3.. ^^,

teha said...

ehem2.. cantek2 gitu..

cik sakura said...

nice entry..

aRa ❤ aFiq™ said...

pomote akak plak.. haha..

Ayien Ocaca said...

calon suami xde ke???

Wanie said...

haha..nape muke nampak same je ni sume?konpius jap..

ïêmå å¢klê§ said...

ammboiii sejak bile gatai ni??

promote kt akak sorng...haha

rara pinkmafia said...

meh akk ce kan sorg.hehehe

wan@mia said...

knock2:
nak num kartini boley!:P

Amirah Ali Hairuddin said...

ai berkenan dgn yg kartini tu.
plss.. ai pm u kat fb k.

amna said...

huhu.. ingakan gambar2 adik beradik.. nampak muka awat la cm sama ja.. =.= HEHEHE

ade2mama said...

asal cume tua ny????
eheheh
law ko suru aku plih aku plih ygggggggggggggggg...pmbntu dewan makn tu..sbb dye mude dr aku..n yg plg penting dye leyh bg aku mkn ari2 huhuhuhuuh...

ko pmbntu ape?? kntin??

admin said...

follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com

faiz said...

nk satu!! :-) msg la saya ni 013-9919025

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget