sayang sayangkuuu :)

Monday, October 31, 2011

QUICK UPDATE :)

salam readers. firtsly, sorry sebab lama tak update. dalam proses nak pindah rumah :) so, just quick update untuk bagitahu aku sihat je. tambah2 lagi buat skandal2 aku yang kat luar sana. mesti korang risau sebab aku lama sangat menyepi kan. hekhekhek

okay, 27hb hari tu birthday aku. da genap 19th. dah boleh ikut jejak langkah mak kahwen umur 19th. ehem ehem. abg ji, sila pinang saya :) terkejut gak sebab abah balik kerja bawak kek. kopok2, makan2 sikit la. da lama kot abah tak belikan kek. terharuu la jugak. then, buka kotak kek, aku rasa macam nak kokak dahi bapak aku.


aku ; abahh ! mne nama Dah atas kek ni ?
abah ; alaaa, tak payahh. semua orang tahu nama kamu.
aku ; gggrrrr =,=


p/s : thanks to all wishes :) may god bless me. hehe

4 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

gatai na,, haha.. ala. na kek gak..

KAMIHIDUP said...

wah, kahwin je cepat. senang masa depan nanti.

hanisahjumadir said...

happy birthdayy cik kesayangan piji :)

#sorry lmbat wish, bru tauu

Pondok Usang said...

asyik lama tak update je.. sama la kite.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget