sayang sayangkuuu :)

Sunday, November 6, 2011

SALAM AIDILADHA :)

salam readers. tatkala pagi2 ni pasti korang bersiap2 untuk sembahyang raya kan ? aku pulak sibuk mencoret kata2 pujangga di laman pondok buruk ini. kantoi tak aku tak pergi sembahyang raya ? aku malas. aku ulang, aku malas. jujur kann ? well, maksud di sebalik nama adalah cahaya kebenaran. maka, di situ telah menunjukkan bahawa aku adalah seorang pem-benar. maka, setiap kata2 yang terlafaz dari mulut ini juga adalah benar. tiada yang benar melainkan yang benar2 sahaja :)

amboi, tuuuudiaaaa mukadimah dia. dah macam ustazah nur bahyah pulak. one day nanti maybe. so, di kesempatan ni, aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA to all muslim outside there. ada yang kena lempang kalau korang pegi beraya menadah tangan mintak duit raya. ki8



p/s : orang raya makan lembu, aku busy kemas rumah. sabar jela.

7 comments:

Cik Jingga said...

sama la..xjoin pown smbhyang.. xsempat nak bersiap2 pown.. salam AdiilAdha heh??? ^^

Nurnajwa KZ said...

Selamat Hari Raya sis syg ;)

Anis izyan Abd Rahman said...

selamat hari raya adiladha ~~~

aRa ❤ aFiq™ said...

selamat ai raya dik sheda :)

Fasharul said...

selamat hari ray aidiladha kak sheda oii..cukup2 la kemas rumah.pi makan daging lembu pulak.

Ila Aqilah said...

selamat hari raya :)

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

ee..
malas ni awal2 xnak kmas umah
ish

selamat hari raya aidiladha...
^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget