sayang sayangkuuu :)

Friday, February 3, 2012

SUGARDADDY VS SUPERDADDY ?

salam readers. sihat ? aku macam biasa je. aku sekarang ni nak sembang pasal sugardaddy. sebab ape ? sebab sekarang aku tengah ada financial problem sikit. aku boleh terfikir nak ada sugardaddy, yang boleh bagi aku duit bila aku nak. bahagia kann ? tapi bila pikir balik, kau mampu ke nak bahagia kat neraka nanti ? istigfar aku panjang2. so, conclusionnya, tak jadi lah nak ada sugardaddy. ada superdaddy pun okay what !

#superdaddy

p/s : rindu mak, abah, haykal, syafiqah. dah lama tak balik rumah hoi.

5 comments:

teha said...

go go superdaddy ! :)

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi.. na bersugar2 plak dia.. :P

Ieja zukhi said...

sugar daddy tu manis skejap je..lpas tu pahit dy plak bpanjangan,,hehe

Cikpuan rara said...

sugar dady ni xpe.jgn sugar dady yg lain tu ok.hehe

Pondok Usang said...

wow.. beliau mmg sgt super.. Salam Maulidur Rasul dariku... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget