sayang sayangkuuu :)

Friday, August 3, 2012

TAK TAHU NAK BAGI TITLE APE, BAGI JELA TITLE KELAS KAU MARIAAAAA

Assalammualaikum readers :)

nampak title ? yess, first time tulis title merepek2. tu pon macam nak tercabut otak ni perah idea bernas. kahkahkah


act, dah lama tak merepek kan. dah lama tak bercakap soal peribadi kat pondok buruk ni. wahhh, gituuu. so, hari ni aku nak bukak soalan kat korang. tanya la anything yang peribadi, aku akan jawab dengan sejujurnya di next entry. tapi please, jangan terlalu peribadi sebagai contoh :


" cik shedameor ni lelaki ke perempuan ? "


aku jumpa soalan ni, memang aku campak telur tembelang kat kat blog dia. main2 la dengan aku. aku berani kot nak buat kerja2 amal macam tu. nak2 di bulan Ramadhan al-Mubarak ni. HAHAHA


and 1 more thing, bloglist aku ramai yang dah tak aktif. so, setiap kali aku online aku tak tahu nak baca blog sape. semuanya tak berupdate. so, sape berminat dengan blog aku please letak link blog aku as korang punya bloglist. pastu inform, and aku akan buat perkara yang sama. muleh ? kihkihkih >,<

p/s : selamat berbuka puasa :)


10 comments:

Izara4eva™ said...

nnti akak update blog ye :P

-meeSUPERGIRL- said...

mee syorkan sumbat nasik dekat owg yg tanye laki ke pmpuan tuh . haha .

eh eh ternampak blog mee dekat bloglist sheda lah .. : ) nanti mee amek link sheda jugak eh . :)

|shuhadaothman|TM said...

sheda sayam, tahun ni bju raya kaler ape? hikhik. diterima x soalan ni? ^^

zera eira said...

ngeh3! OH, BTW, PUJAAN HATI I ADE 18 SKG. KALAU TAMBAH 1 TADAK HAL LAH! :)
ce tgk, ade tak nama anda di bloglist saya? kihkihkih. :)

Masha Meisters said...

xbahik kan tnye camtu...isk3...jgnkan telur tembelang...campak sekali telur unta...haha

syafiqakarim said...

dan ramai lg keliru dgn identiti gua beb T.T

Sally Yatiey said...

Ada jugak yang tanya soalan macam tu ? hee :D

Nurulee said...

Hamboih soalan dia mcm nak buat org bengkek je. haha =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/08/firecrackers-consumer-be-consider-please.html

tirahzairi said...

akak tengah update bloglist jugak...hihi

CintaKhadijah said...

kena update tetiap haghi nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget