sayang sayangkuuu :)

Wednesday, August 1, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #TIDUR

Assalammualaikum readers.



seharian aku tak tidur sebab pagi ni ade test. siap2 pegi kelas, dengan nak muntah, bergelora isi perut. sampai kelas, sir hamdan said :

" test for this morning cancel, ready for next week "

me ?

=.=



16 comments:

Cendol said...

hahaha sabo je la.baguih jugak tu ade mase utk lbh bersedia!

Masz Sidek said...

hehehe... sy ambil kesempatan tido sekejap kat opis tadi... dekat nak jam 2 baru bangun solat zohor...

Momo said...

oooh man..this is ohsem..haha.. test cancel!!!

Cik Puan Rara said...

gud luck!

CintaZulaikha said...

me: hangin 1 badan~~

Zufar Najib said...

~_~ huhuhu.kebiasaan dah

|shuhadaothman|TM said...

haha. sambung tido la sheda ^^

ain vanilla said...

hehehe . co0ll .

KorN said...

salunya student akan hepy kalo test batal.. tp situasi ni berlainan .. hahaha

tirahzairi said...

lol cancel..penat je stay up...ganti tdo la...hehe...all da best.

Karukord Jagau's said...

Hehehe cancel la pulok....
Harus sambung tidur tuuu

Fatin Farhana Binti Ramli said...

sabar je .. memn=ang selalu akan jadi pun ..

_____________________________________________________________________

MINTAK KERJASAMA
sudi kiranya singgah di blog saya dan blok page yang berunsurkan seksualism & porno supaya dapat selamatkan gadis melayu sekarang

PERHATIAN : Kepada Gadis Melayu Yang Cun Melecun

tq ..

cikeyrah said...

tag kamu :)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-dari-blog-ke-blog.html

Lady said...

hahahaha. itu biasa :) test selalu menggngu tidur saya. jom singgah. new entri :)

tirahzairi said...

deq...da update gtaw ea...hihi

Izara4eva™ said...

haha... terbaik wokkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget